gòTIC Ajuntament de Tàrrega

gotic@tarrega.cat
Dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 9 a 13.00 hores
Dimarts, de 15.00 a 18.00 hores
Dijous, de 17.00 a 20.00 hores
973500199
Segle XX, 2 2on.
Centre d'Entitats
Sou a: Inici / gòTIC Ajuntament de Tàrrega / agenda / Trobada del #territoriPuntTIC del Pla de Lleida

Trobada del #territoriPuntTIC del Pla de Lleida

El gòTIC Ajuntament de Tàrrega acull aquest esdeveniment, organitzat per la Xarxa Punt TIC, que ofereix un espai per compartir experiències sobre la participació ciutadana, la innovació social i el territori.
Quan 30/01/2020
de 10:00 a 14:00
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Actualment, la xarxa Punt TIC integra més de 550 centres i recursos d'arreu de Catalunya, que posen els seus equipaments i el capital humà a disposició de la ciutadania, les empreses i els col·lectius, amb la missió de facilitar-los l’accés a les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i la seua inclusió a la societat del coneixement.

L'oficina tècnica i de dinamització de la Xarxa Punt TIC i la Direcció General de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, s'han proposat recórrer tot el país, organitzant un seguit d'encontres sota l'etiqueta #TerritoriPuntTIC amb objectiu d'aplegar les persones dinamitzadores del territori, per tal de posar en comú la tasca que realitza cada espai, teixir xarxa i trobar possibilitats de col·laboració.

En aquest sentit, aquest dijous 30 de gener de 2020, el gòTIC Ajuntament de Tàrrega acollirà la jornada territorial del Pla de Lleida, acollint persones dinamitzadores, entitats properes a la Xarxa i persones interessades en general, per compartir experiències i sinergies al voltant de la innovació social, la participació ciutadana i el territori.

La jornada, prevista entre les 10 del matí i les 2 del migdia, començarà amb la benvinguda institucional i d'en Ramon Oromí, dinamitzador del gòTIC de Tàrrega, que presentarà l'equipament municipal i els principals projectes que s'hi desenvoluopen.

Així mateix, després de la presentació de la resta de persones participants i es compartirà un esmorzar-networking, una dinàmica per reconeixer i aprofundir en el capital social dels Punt TIC i la seva aposta per la innovació social digital.

La segona part de la jornada es centrarà en la presentació de bones pràctiques, entre les que destaca la programació formativa de Cibernàrium i la de la Fundació.cat

La inscripció a l'activitat és gratuïta i es pot formalitzar omplint aquest formulari inscripció.

Més informació sobre la Xarxa al web punttic.gencat.cat

  • Compartir a