gòTIC Ajuntament de Tàrrega

Reserva la teua cita a gotic@tarrega.cat o per WhatsApp al 973500199
973500199
Segle XX, 2 2on.
Centre d'Entitats
Sou a: Inici / gòTIC Ajuntament de Tàrrega / NOTICIES / Primera acció formativa per a la gestió de l'eina Voluntariapp

Primera acció formativa per a la gestió de l'eina Voluntariapp

Publicat el 23-01-2019
El gòTIC Ajuntament de Tàrrega acull la primera de les trobades de capacitació de l'aplicació Voluntariapp, adreçada a les entitats del territori.

Les tècniques Judit Garriga del Servei de Promoció de Voluntariat i Laura Barquets, responsable del programa de voluntariat de l'Associació Alba, s'han encarregat de presentar les característiques d'aquesta nova eina digital i han explorat les principals funcions d'administració pròpies per cada entitat que s'hi acull.

En aquesta primera edició hi han participat membres de la Creu Roja Joventut, la Cooperativa l'Olivera, el Consorci per a Normalització Lingüística de l'Urgell i l'Associació Alzheimer de Tàrrega i Comarca.

Voluntariapp és una aplicació per a dispositius mòbils que neix amb la voluntat de facilitar el contacte entre persones amb ganes d’ajudar i entitats que necessiten voluntaris per dur a terme la seva tasca. Així mateix vol donar més visibilitat a la seua tasca en el territori i permetrà publicar crides de voluntariat i esdeveniments. Ben aviat, estarà disponible gratuïtament, a les botigues d'Android i iOS.

Aquesta acció formativa posa de manifest la vocació del gòTIC Ajuntament de Tàrrega de posar-se també servei al teixit social i associatiu del municipi, ja sigui a través de la sessió d'espais o la organització conjunta d'activitats TIC.

  • Compartir a