gòTIC Ajuntament de Tàrrega

gotic@tarrega.cat
Dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 9 a 13.00 hores
Dimarts, de 15.00 a 18.00 hores
Dijous, de 17.00 a 20.00 hores
973500199
Segle XX, 2 2on.
Centre d'Entitats
Sou a: Inici / gòTIC Ajuntament de Tàrrega / NOTICIES / El gòTIC participa a la Mobile Week Lleida 2019

El gòTIC participa a la Mobile Week Lleida 2019

Publicat el 25-04-2019
La primera edició Mobile Week Lleida reflexiona sobre com atansar la tecnologia a les persones. Les persones participants superen el repte de viure digitalment a Lleida.

La primera Mobile Week Lleida celebrada el passat dimecres 20 de febrer, al Palau de Congressos de la Llotja de Lleida, convidava a la ciutadania a reflexionar sobre la transformació digital de la societat amb el lema La nostra senzilla relació amb la tecnologia.

Durant el dia, es van celebrar una conferència i dues taules rodones per analitzar les repercussions i conseqüències de l'ús de la tecnologia en tots els àmbits de la vida quotidiana de les persones.

Per la tarda, una quinzena de persones participants al gòTIC Ajuntament de Tàrrega, vam participar al taller Puc viure a Lleida, digitalment?, dinamitzat per alumnes del CFGS Desenvolupament d'aplicacions multiplataforma del centre Ilerna i que proposava trobar solució a diferents reptes i situacions de vida, utilitzant un gran ventall d'aplicacions web i mòbils.

Les participants valoren molt positivament l'oportunitat "d'aprendre i compartir tecnologies" i l'experiència d'apoderament digital entre iguals.

  • Compartir a