gòTIC Ajuntament de Tàrrega

gotic@tarrega.cat
Reserva la teua cita a gotic@tarrega.cat o per WhatsApp al 973500199

Horaris d'atenció al públic
Dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 10 a 13.00 hores
Dijous, de 17.00 a 20.00 hores
973500199
Segle XX, 2 2on.
Centre d'Entitats
Sou a: Inici / gòTIC Ajuntament de Tàrrega / NOTICIES / El gòTIC participa a la Mobile Week Lleida 2019

El gòTIC participa a la Mobile Week Lleida 2019

Publicat el 25-04-2019
La primera edició Mobile Week Lleida reflexiona sobre com atansar la tecnologia a les persones. Les persones participants superen el repte de viure digitalment a Lleida.

La primera Mobile Week Lleida celebrada el passat dimecres 20 de febrer, al Palau de Congressos de la Llotja de Lleida, convidava a la ciutadania a reflexionar sobre la transformació digital de la societat amb el lema La nostra senzilla relació amb la tecnologia.

Durant el dia, es van celebrar una conferència i dues taules rodones per analitzar les repercussions i conseqüències de l'ús de la tecnologia en tots els àmbits de la vida quotidiana de les persones.

A la tarda, una quinzena de persones participants en el gòTIC Ajuntament de Tàrrega, vam participar en el taller Puc viure a Lleida, digitalment?, dinamitzat per alumnes del CFGS Desenvolupament d'aplicacions multiplataforma del centre Ilerna i que proposava trobar solució a diferents reptes i situacions de vida, utilitzant un gran ventall d'aplicacions web i mòbils.

Les participants valoren molt positivament l'oportunitat "d'aprendre i compartir tecnologies" i l'experiència d'apoderament digital entre iguals.

  • Compartir a