gòTIC Ajuntament de Tàrrega

gotic@tarrega.cat
Reserva la teua cita a gotic@tarrega.cat o per WhatsApp al 973500199

Horaris d'atenció al públic (amb reserva prèvia)
Dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 10 a 13.00 hores
Dijous, de 17.00 a 20.00 hores
973500199
Segle XX, 2 2on.
Centre d'Entitats
Sou a: Inici / gòTIC Ajuntament de Tàrrega / NOTICIES / La xarxa Òmnia fa 20 anys!

La xarxa Òmnia fa 20 anys!

Publicat el 05-11-2019
Vintè aniversari del programa de la Generalitat que promou l’ús de les TIC i fomenta la cohesió social, la igualtat d’oportunitats i la inclusió digital. Actualment, la Xarxa Òmnia està formada per 113 punts, distribuïts pel territori català, atén a més de 40.000 participants i realitza més de 3.000 activitats.
La xarxa Òmnia fa 20 anys!

Xarxa Òmnia, 20 anys

La jornada se celebra el 21 de novembre, a l'Auditori Telefònica, al Parc del Fòrum de Barcelona.

La Xarxa Òmnia està de celebració i per commemorar l’aniversari del programa, la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) organitza una jornada que tindrà lloc el 21 de novembre a la torre Telefònica, a Barcelona.

La jornada serà un moment de trobada i celebració adreçat a les persones participants dels punts Òmnia, així com a les dinamitzadores, institucions i entitats que han col·laborat i col·laboren amb la Xarxa Òmnia.

El 21 de novembre, de les 9.30 h a les 16.30 h, tothom que assisteixi a la jornada podrà conèixer el significat que té el programa Òmnia per a moltes persones que hi estan vinculades, conèixer de primera mà les bones pràctiques que s’han desenvolupat als punts Òmnia i el procés participatiu d’aquest any, així com els resultats que se n’han extret. Hi haurà moments de reconeixement a la feina feta i d’altres de més lúdics.

Des del 2001, Tàrrega forma part de la Xarxa, A la foto, les primeres instal·lacions del Punt Òmnia Ajuntament de Tàrrega, "al carrer de vora el riu", dins de les instal·lacions del Centre Obert.

La participació a la jornada es gratuïta i l'organització posa a la disposició de les participants d'un autocar compartit entre diferents punts del territori, per facilitar el desplaçament.

Ens agradaria que ens hi acompanyis!

Per això, convidem a les participants del gòTIC a sumar-se a la festa. Consulta el programa de la jornada 20 anys Òmnia

Les places d'iunscripció són (molt) limitades. Si tens interès en participar-hi, envia'ns un correu electrònic a gotic@tarrega.cat o un missatge directe a trraves dels nostres perfils socials.

(Via Xarxa-Òmnia)

  • Compartir a