gòTIC Ajuntament de Tàrrega

gotic@tarrega.cat
Reserva la teua cita a gotic@tarrega.cat o per WhatsApp al 973500199

Horaris d'atenció al públic
Dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 10 a 13.00 hores
Dijous, de 17.00 a 20.00 hores
973500199
Segle XX, 2 2on.
Centre d'Entitats
Sou a: Inici / gòTIC Ajuntament de Tàrrega / NOTICIES / #gòTICestiu19: presentació de la nova programació d'activitats TIC del gòTIC

#gòTICestiu19: presentació de la nova programació d'activitats TIC del gòTIC

Publicat el 08-05-2019
El gòTIC de l'Ajuntament de Tàrrega detalla davant d'una quarantena de persones les activitats obertes a la ciutadania que ha programat per als mesos de maig, juny, juliol i agost del 2019 · Inscripcions els dies 16 i 17 de maig
#gòTICestiu19: presentació de la nova programació d'activitats TIC del gòTIC

Presentació dels nous cursos celebrada al Centre d'Entitats amb el regidor d'Acció Social, Joan Palou

Com ja és habitual, el gòTIC de l'Ajuntament de Tàrrega ha presentat la programació d'activitats TIC d'aquest quadrimestre, en una trobada a la sala d'actes del Centre d'Entitats, en la que hi ha participat en  Joan Palou, regidor d'Acció Social, Treball i Família i una quarantena de ciutadanes.

logo #gòTICestiu19 petit

Ramon Oromí, dinamitzador del servei, ha justificat el motiu icònic que encapçala l'oferta TIC per als mesos de maig, juny, juliol i agost. Es tracta de l'accés directe que es troba a la barra d'estat superior dels dispositius mòbils  i que permet ajustar la brillantor i la temperatura del color de la pantalla. 
Vol representar la vocació del gòTIC de servei a la ciutadania, per aclarir els dubtes sobre l'ús de les TIC i posar llum, tot proposant eines, aplicacions i bones pràctiques que milloren la seua experiència digital. A més, aquest sol representa la proximitat del període estival, i amb ell, l'oportunitat d'experimentar amb les TIC, també al defora.

També exposà que enguany la Xarxa Òmnia -de la que el gòTIC en forma part, des del 2001- celebra el seu 20è aniversari d'història i que per aquest motiu, durant els propers mesos s'obrirà un procés de reflexió i discerniment en la que participan totes les parts del programa, i per tant, també les persones que se'n beneficien

Les inscripcions es realitzaran presencialment els dies 16 i 17 de maig a la seu del gòTIC (Carrer del Segle XX, 2)

Així, es presentaren els detalls de les activitats TIC gratuïtes i obertes a tota la ciutadania, que inclouen tallers per aprendre a fer el manteniment bàsic de l'ordinador, de fotografia digital, de gestió de la privacitat i la identidat digital o consolidar les destreses digitals navegant per la xarxa.

Igualment es proposen fins a sis passejades amb els dispositius mòbils, per explorar les seues funcions sobre el terreny i per aprendre a utilitzar algunes apps interessants.

Completen l'oferta les franges setmanals d'accés i pràctica lliure; les d'acompanyament personalitzat; i el final de la 16a temporada del gòTIC a Ràdio Tàrrega, espai setmanal en què es repassa l'actualitat tecnològica i es proposen recursos web i aplicacions mòbils.

Consulteu la programació del gòTIC Ajuntament de Tàrrega en aquest enllaç

  • Compartir a