Sou a: Inici / gòTIC Ajuntament de Tàrrega / COL·LECTIUS / Prelaboral Alba
Error
Hi ha hagut un error mentre es generava el portlet.

Prelaboral Alba

Actualment, al gòTIC hi realitzen un taller d'ordinografia. Això és aprendre mecanografia amb l'ordinador: aprendre a utilitzar el teclat de manera correcta, a escriure sense mirar el teclat i a teclejar cada vegada més ràpid fent servir tots els dits i sense mirar.
A més de desenvolupar la destresa amb el teclat, també reforcem la competència en l'ús del processador de textos.

Servei Prelaboral Alba

El Servei Prelaboral de l’Associació Alba està adreçat a persones en edat laboral, diagnosticades amb un trastorn mental sever amb un grau d’autonomia suficient per poder dur les activitats del servei.
Ofereix un pla individual d’inserció laboral per tal d’aconseguir que adquireixin, recuperin i mantinguin les capacitats suficients que li permetin la inserció en una activitat laboral amb suport o en una activitat laboral ordinària.

El servei prelaboral treballa en dues línies: l'àrea laboral que entrena les d’habilitats en un context laboral mitjançant diferents tallers, accions formatives i taller de recerca de feina i la d’ajustament personal i social que busca l’adquisició i millora d’habilitats conductuals, personals i cognitives mitjançant diferents tallers de treball, foment del treball en equip, la creativitat i les habilitats físiques.

  • Compartir a