Error
Hi ha hagut un error mentre es generava el portlet.

MISSIÓ

El gòTIC és el servei de formació i divulgació tecnològica de l’Ajuntament de Tàrrega.

Des del 2001, treballa per acostar les tecnologies per a la relació, la informació i la comunicació a la ciutadania del municipi, de la comarca, i arreu de la Plana de Lleida.

Impulsa l’alfabetització i la transformació digitals, a través d’experiències d’aprenentatge i experimentació tecnològica i digital, de manera gratuïta i oberta a tothom.

Amb vocació de fer i proposar camins per atansar-se i transitar per les TRIC, com una oportunitat de superar les bretxes socials i millorar la qualitat de vida de les persones

Amb activitats que promouen l'ús inclusiu, crític, segur, responsable, saludable, positiu i creatiu dels dispositius, entorns, eines i plataformes digitials.

Així mateix, es vincula i ofereix suport a la comunitat educativa i comunitària, oferint acompanyament i formació específica a les seves necessitats.

El gòTIC Ajuntament de Tàrrega forma part de la Xarxa Òmnia i de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.

go anar, fer camí, dirigir-se a,...
TIC Tecnologies de la informació i la comunicació

gòTIC és un espai obert que convida a apoderar-se per gaudir de les oportunitats i els beneficis de la societat del coneixement, de manera individual i col·lectiva, a través de tallers, càpsules i itineraris d'alfabetització i experimentació digital.

Tot això, sense oblidar que el més important de les noves tecnologies són les persones.

  • Compartir a