Governació, Seguretat i Promoció Econòmica

De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 311 608
Plaça Major, 1 · (Casa Consistorial) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Governació, Seguretat i Promoció Econòmica / INSERCIÓ LABORAL: OCUPACIÓ TÀRREGA

INSERCIÓ LABORAL: OCUPACIÓ TÀRREGA

Ocupació Tàrrega


COM TREBALLEM?

Atenció individual

Primera presa de contacte amb l’usuari on es recollirà les dades personals, la situació en la que es troba i quins són els seus objectius i/o necessitats.

Es segueixen a partir d’aquí una sèrie d’activitats per tal d’apoderar a la persona,  la necessitat de prendre consciència de les seves potencialitats, sobretot valorant els seus punts forts. Molts cops aquestes activitats suposen treball de Coaching Laboral per aconseguir un resultat positiu, sobretot en la presa de confiança de la persona per tal d’afavorir la seva inserció laboral o com a mínim el prendre consciència de les activitats que ha de dur a terme per tal d’aconseguir la fita.

Atenció grupal

Mitjançant les sessions grupals es treballen i milloren les eines, els recursos, les habilitats i les capacitats de cada persona per buscar feina i per a que el seu procés d’inserció tingui èxit i sigui efectiu. La metodologia grupal pretén crear sinergies entre les persones que participen al programa, així com enriquir els continguts amb les experiències i realitats individuals de cada persona. Es creen ambients d’ajuda mútua i col·laboració entre les persones participants, fomentant el traspàs d’informació i coneixement i també la cohesió grupal.

  1. 1.    Com i què necessitem per buscar feina

Treballar les eines de la recerca de feina, currículum, cartes de presentació, comunicació no verbal, auto-candidatura, planificació, actitud per la recerca de feina. Recomanacions per fer que el candidat per la recerca d’ocupació sigui més

  1. 2.    Què vull ser, què se fer i què puc fer?

Taller per identificar les pròpies inquietuds per tal de donar resposta als interessos professionals i poder descobrir possibles objectius professionalsIdentificar també les possibles àrees de millora per aconseguir l’objectiu.

  1. 3.    On busquem feina?

Conèixer els recursos i les vies més habituals de recerca de feina (portals de feina, xarxes socials, empreses temprals, etc). Mapa d’ocupació del territori i possible derivació a recursos que puguin tenir en el territori.

Treballarem mitjançant diferents formats: càpsules formatives (que abordaran de manera grupal diferents àrees) i també en espais de caire més obert (e-feina obert) on les persones podran treballar de manera autònoma però amb suport  o càpsules específiques de treball amb les TIC: tallers e-feina. Aquestes accions es duran a terme des de l’Espai goTIC de l’Ajuntament de Tàrrega on es podran accedir a diferents tallers vinculats amb les noves tecnologies i la seva vinculació a la recerca de feina. Pots consultar les activitats del gòTIC aquí.

T’oferim la possibilitat de poder presentar-te a empreses que estan en recerca de personal a través dels contactes que, des de l’Àrea de Promoció Econòmica i des del Centre La Solana s’estableixen amb empreses del territori i la possibilitat de contractació a través de programes subvencionats d’inserció laboral (30 Plus, Singulars, Treball i Formació) així com la col·laboració amb la Xarxa d’Ocupació i la Borsa de Treball i serveis de intermediació que s’ofereixen.

signatura aodl

  • Compartir a