Governació, Seguretat i Promoció Econòmica

promeco@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 311 608
Plaça Major, 1 · (Casa Consistorial) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Governació, Seguretat i Promoció Econòmica / Esdeveniments / MERCAT SETMANAL · Parades d'alimentació de fruita i verdura fresca · Planter per als horts d'autoconsum · Flors i plantes

MERCAT SETMANAL · Parades d'alimentació de fruita i verdura fresca · Planter per als horts d'autoconsum · Flors i plantes

Dilluns 1 de juny · Tot el matí · Carrers i places del centre de la ciutat
Quan 01/06/2020
de 08:30 a 13:30
On Carrers i places del centre de la ciutat
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

L’Ajuntament de Tàrrega autoritza la instal·lació de les parades d’alimentació habituals del mercat setmanal com a mesura d'abastiment de producte fresc (especialment fruita i verdura) a la ciutadania durant l'actual etapa de confinament. També s'hi pot adquirir planter per als horts privats dedicats a l'autoconsum. Des del dilluns 18 de maig, ja dins la fase 1 de desconfinament, també s'autoritzen les parades de flors i plantes.

Les parades ocuparan el seu lloc de costum als carrers del centre, més espaiades, i s’haurà de donar compliment a les mesures de seguretat, higiene i distanciament fixades per les autoritats sanitàries (2 metres). La Policia Local de Tàrrega supervisarà la situació de les parades. El mercat s’ubica habitualment a la Plaça del Carme i als carrers d'Agoders, Carme i Torras i Bages.

També a partir del dilluns 18 de maig, dins la fase 1 de desconfinament progressiu, els comerços minoristes i establiments de serveis de menys de 400 m2 poden obrir sense cita prèvia i amb un terç de l'aforament, sempre garantint la distància mínima de 2 metres entre els clients.

  • Compartir a