Sou a: Inici / La Ciutat / Equipaments i Instal·lacions / Altres Equipaments / Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)

Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)

Casa Consistorial · Plaça Major, 1 · Tel. 973 311 608 · oac@tarrega.cat

Oficina d'Atenció al Ciutadà

Horari d'atenció al públic:

De dilluns a divendres, de 8 a 20 h.

L’Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) és la porta d'entrada dels usuaris a l'administració municipal. Situada a la planta baixa de la Casa Consistorial, l’OAC esdevé un model d'atenció al públic basat en el sistema de "finestreta única". A través d’aquest taulell, s’atenen totes les peticions, sol·licituds i tràmits presentats per la ciutadania. A la vegada, l’eliminació de barreres burocràtiques es tradueix en una major agilitat, facilitat i comoditat per als usuaris. L'OAC roman oberta de dilluns a divendres, de 8 del matí a 8 del vespre. El temps mig d'espera se situa en 3 minuts.

Punt d'Informació Cadastral
L'OAC de Tàrrega ofereix també un Punt d'Informació Cadastral en què es poden consultar dades sobre béns immobles i obtenir-ne certificats telemàtics, fruit de l'acord assolit entre l'ens municipal i la Direcció General del Cadastre.

Paral·lelament, els usuaris també es poden descarregar fins a una setantena de documents corresponents a tràmits i sol·licituds a través de l’oficina virtual del web municipal, fent un clic aquí

Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC)

  • Compartir a