la Solana

centreformacio@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h.
973 310 274
Carrer de La Solana, 8 · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / la Solana / SINGULARS / SINGULARS: FORMA'T I OCUPA'T (candidats)

SINGULARS: FORMA'T I OCUPA'T (candidats)

Ets una empresa? Accedeix a la pàgina d'empreses aquí

Banner Singulars 2020

El projecte Forma't i Ocupa't forma part del programa Singulars. El seu objectiu és oferir als joves menors de 29 anys que no estudiïn ni treballin, la possibilitat de formar-se i d’introduir-se al mercat laboral.

El projecte Forma't i Ocupa't va adreçat a persones que vulguin dedicar-se al món del comerç i de la logística

(!) Tindran preferència els candidats amb un nivell baix d'estudis, per tal d'ajudar-los a accedir a una major igualtat d'oportunitats respecte els que ja tenen formació.

Durant l’any 2020 es duran a terme dos cursos simultanis, un adreçat a joves que es vulguin formar i dedicar professionalment a un ofici (soldadura, paleteria o fusteria) i un altre, més orientat al comerç i al magatzem; d’aquesta manera els joves milloraran les seves competències tècniques en aquell àmbit que escullin.

Tenim previst iniciar el curs de comerç a principis d’any, entre gener i febrer, i el d’oficis uns mesos posteriors, cap el mes de març. No obstant, les preinscripcions ja estan obertes. Per a cada grup tenim 20 places.

Independentment de la formació escollida pels candidats i candidates, ambdós grups també es formaran per l’obtenció del carnet Operador de Carretons Elevadors i tindran la possibilitat de fer pràctiques en empreses per augmentar així les probabilitats d’inserció laboral.

Durant tot el programa, els joves participants també rebran orientació laboral individualitzada per part de les seves tutories orientadores per tal d’augmentar les seves competències professionals, així com l’exploració d’interessos, motivacions i preferències laborals. També es faran visites en empreses per tal de conèixer el sector productiu del territori i també es duran a terme activitats socials, culturals i cíviques per tal d’enfortir el vincle de les persones participants al programa amb el seu entorn social i cultural.

Cartell Singulars 2020

AMB EL SUPORT DE

Logos Singulars

  • Compartir a