Sou a: Inici / L'Ajuntament / El Consistori / Silveri Caro Cabrera

Silveri Caro Cabrera

Regidor a l'oposició · Portaveu PSCGrup municipal: PSC  ·  Correu electrònic:

Compte de Twitter: @Silveri_11

Silveri Caro Cabrera va néixer a Tàrrega l'any 1970, és casat i pare de dos fills. Estudia a l'Escola Pia, el Col·legi Sant Josep i l'Institut Manuel de Pedrolo, centres educatius de la seva ciutat. Després cursa Dret a la Universitat de Lleida (UdL). Professionalment vinculat al sector privat, administra actualment l'empresa familiar de Tàrrega dedicada a la construcció i l'obra civil. El seu lligam amb la ciutat també es posa de manifest com a membre portaveu de la junta gestora de la Unió Esportiva Tàrrega durant la dècada passada. També és bomber voluntari des del 1993 i és l'actual cap dels Bombers Voluntaris de Tàrrega.

Militant del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) des de l'any 1990, forma part de la llista electoral d'aquesta formació l'any 1995, quan esdevé regidor electe per primera vegada. Forma part de l'Equip de Govern dins la coalició entre CiU i PSC. També és conseller al Consell Comarcal de l'Urgell entre els anys 1995 i 1999. Repeteix als comicis locals de l'any 1999, és reelegit regidor i desenvolupa tasques a l'oposició durant tot el mandat, fins a l'any 2003. Després d'un parèntesi allunyat de la primera línia de la política, encapçala la llista del PSC a les eleccions municipals de l'any 2015 i, arran del pacte amb CiU, assumeix responsabilitats a l'Equip de Govern com a regidor d'Esports. El juny de l'any 2017 es trenca el pacte CiU-PSC i passa a l'oposició.

Càrrecs de representació municipal

- Vocal de l’O.A. Museu Comarcal de l’Urgell
- Vocal oient de l’O.A. Cal Trepat
- Membre del Consell d’Administració de l’Entitat Pública Empresarial Fira de Teatre
- Membre de la Junta General de la Societat Urbanística Municipal Habitatge Social SL
- Vocal del Consell Econòmic Assessor
- Vocal del  Consell Municipal de Cultura
- Vocal del Consell Municipal de Participació Ciutadana
- Vocal de la comissió sectorial d’hisenda i promoció econòmica de participació ciutadana
- Vocal de la comissió sectorial d’urbanisme i serveis municipals de participació ciutadana
- Vocal de la comissió especial de subministrament d’aigua potable amb SOREA
- Vocal de la comissió especial de seguiment de l’emissora municipal Radio Tàrrega
- Vocal de la comissió especial de seguiment del pacte local per al desplegament de les infraestructures de telefonia mòbil al sòl urbà de Tàrrega

  • Compartir a