la Solana

lasolana@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h.
973 310 274
Carrer de La Solana, 8 · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / la Solana / Orientacio / Programa 30 Plus

Programa 30 Plus

El programa 30 Plus és una iniciativa de formació i treball per a la inserció laboral de persones en situació d’atur majors 30 anys, mitjançant la combinació de la identificació de les necessitats de les empreses, orientació per l'adquisició i millora de competències transversals, formació a mida de les necessitats detectades, subvencions per a la contractació per a les empreses i acompanyament al llarg de tot el procés.

A QUI ES DIRIGEIX?

 • A persones en situació d’atur de 30 anys, de Tàrrega i de la comarca de l’Urgell, prioritzant els col·lectius de persones en situació de risc d’exclusió social; persones amb baixa qualificació professional; persones treballadores en situació d’atur majors de 45 anys; dones que han patit o pateixen situacions de violència de gènere i/o persones nouvingudes en situació de desavantatge laboral.
 • A empreses del territori que contractin persones del col·lectiu esmentat amb un contracte mínim de 12 mesos i que vulguin beneficiar-se d’un ajut econòmic de fins a 9.974,97 €.

 QUIN OBJECTIU TENIM?

Que 30 persones en situació de desocupació de 30 anys o més del nostre territori aconsegueixin un contracte de treball. 

QUÈ FAREM?

 • Informarem a les empreses i al teixit productiu del territori.
 • Col·laborarem amb les empreses a la identificació de llocs de treball vacants.
 • Preseleccionarem candidatures que millor s’ajustin a la posició vacant i l'acompanyarem durant el procés de selecció.
 • Dotarem a les candidatures les eines i estratègies adequades per afrontar el procés de selecció i la possible contractació laboral
 • Dissenyarem la formació especialitzada i adaptada a les necessitats del lloc.
 • Assessorarem en la preparació i gestió de la subvenció.
 • Realitzarem el seguiment de la formació i de la contractació laboral de la persona participant, mitjançant un pla d’acompanyament individualitzat per desenvolupar i mantenir el lloc de treball.
 • Establirem un protocol de comunicació amb el personal referent de l’entitat contractant per realitzar un seguiment conjunt de la contractació laboral de la persona participant i resoldre les possibles incidències que puguin sorgir.
 • Proporcionarem assistència tècnica durant tot el programa. 

QUINA FORMACIÓ FAREM?

La formació estarà relacionada amb el lloc de treball i tindrà una durada mínima de 20h i màxima de 100h.

La formació es podrà realitzar de forma prèvia a la contractació, de manera simultània a la contractació o de forma mixta.

I es podrà realitzar a l’empresa de manera presencial, al Centre la Solana de manera semipresencial o a través d’entitats de formació del territori.

BENEFICIS PER A LES EMPRESES

Rebran una subvenció econòmica del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya per un import màxima serà de 9.974,97 €, equivalent, al SMI per 9 mesos de contracte a jornada completa o l’equivalent si la jornada és parcial. 

TERMINI PER SUBSCRIURE CONTRACTES

Des del 21 de novembre de 2020 al 22 de juliol de 2021.

DURADA DEL PROGRAMA

Des del 22 d’octubre de 2020 fins el 21 de gener de 2022.  

ÀMBIT TERRITORIAL

Les persones participants han de pertànyer a un dels 20 municipis de la comarca de l’Urgell: Agramunt, Anglesola, Belianes, Bellpuig, Castellserà, Ciutadilla, Fuliola, la Guimerà, Maldà, Nalec, Omells de na Gaia, els Ossó de Sió, Preixana, Puigverd d'Agramunt, Sant Martí de Riucorb, Tornabous, Tàrrega, Vallbona de les Monges, Verdú i Vilagrassa. 

CONTACTE

Centre la Solana

Carrer de la Solana, 8, 25300 Tàrrega

973 310 274 - 

ENTITATS COL·LABORADORES

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal - Ministerio de Trabajo y Economía Social en el marc del Programa SOC-30 Plus regulat per Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol.”

 • Compartir a