Sou a: Inici / Notícies / Dijous 14 de maig és dia festiu a Tàrrega · Segons allò disposat a la llei 18/2017 de comerç, serveis i fires, no és permesa l’obertura d’establiments comercials amb caràcter general (consulteu excepcions)

Dijous 14 de maig és dia festiu a Tàrrega · Segons allò disposat a la llei 18/2017 de comerç, serveis i fires, no és permesa l’obertura d’establiments comercials amb caràcter general (consulteu excepcions)

Publicat el 09-05-2020
Com a excepció, només podran obrir al públic establiments de pastisseria, rebosteria, xurreria, pa, plats preparats, premsa, combustibles, botigues a l'abast i en règim d'autoservei o venda personalitzada d'alimentació de menys de 150 m2. En tots els casos, s'han de mantenir les mesures de seguretat i higiene contra la Covid-19

Us recordem que el proper dijous 14 de maig és dia festiu local a Tàrrega (segons acord del Ple de la Corporació d’1 d’abril de 2019) en honor a la Mare de Déu de l'Alba. Per tant, no és permesa l’obertura d’establiments comercials amb caràcter general segons allò disposat a la llei 18/2017, de comerç, serveis i fires. Com a excepció, només podran obrir al públic establiments dedicats a la venda de pastisseria, rebosteria, xurreria, pa, plats preparats, premsa, combustibles, botigues a l'abast i en règim d'autoservei o venda personalitzada d'alimentació de menys de 150 m2. En tots els casos, s'han de mantenir les mesures estrictes de seguretat i higiene contra la Covid-19 dictades dins la fase 0 de desconfinament. Moltes gràcies! Per a més informació: tel. 973 311 608 (Regidoria de Promoció Econòmica - Ajuntament de Tàrrega).

  • Compartir a