Sou a: Inici / Notícies / La Generalitat de Catalunya treu a licitació les obres d'ampliació de l'Institut Alfons Costafreda de Tàrrega

La Generalitat de Catalunya treu a licitació les obres d'ampliació de l'Institut Alfons Costafreda de Tàrrega

Publicat el 27-08-2019
Amb un pressupost de 2.032.025,09 € (IVA inclòs), el projecte possibilitarà construir més aules i tallers per a cicles formatius · L’Ajuntament de Tàrrega també cedirà uns terrenys municipals adjacents de 1.711 metres quadrats que s’adequaran com a zona esportiva i lúdica per a ús del centre
La Generalitat de Catalunya treu a licitació les obres d'ampliació de l'Institut Alfons Costafreda de Tàrrega

Imatge de l'Institut Alfons Costafreda de Tàrrega, situat a l'avinguda de Tarragona · Foto: Laia Pedrós (Comarques de Ponent)

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha tret a licitació les obres d'ampliació de l'Institut Alfons Costafreda de Tàrrega. La materialització del projecte ha sortit a concurs amb un pressupost previ de 2.032.025,09 euros (IVA inclòs) i és previst que, un cop adjudicats, els treballs durin 10 mesos i mig. Es tracta d'ampliar les instal·lacions del centre amb més aules i tallers destinats a cicles formatius. La nova edificació constarà de planta baixa més dues plantes i es construirà a la part davantera del recinte, situat a l'avinguda de Tarragona. El nou edifici acollirà 6 aules a cada planta mentre que a la planta baixa hi haurà els espais d'ús comú com lavabos, biblioteca i despatxos. La licitació preveu dos lots: per un costat les obres d'ampliació, i per l'altre la instal·lació d'un elevador. Ara, les empreses interessades tenen fins al proper 9 de setembre per presentar les seves ofertes.

Actualment, l'Institut Alfons Costafreda està format per una sèrie d'edificacions construïdes en èpoques diferents i la necessitat d'ampliació s'ha fet evident des que es van haver d'instal·lar mòduls prefabricats, els quals ocupen part del pati. L'ampliació de l'Institut Alfons Costafreda s'acompanya d'una intervenció complementària: l'adequació d'uns terrenys municipals adjacents per convertir-los en zona esportiva i lúdica per a ús del centre docent. Per a fer possible aquesta acció, el Ple de l'Ajuntament de Tàrrega va aprovar de forma unànime el passat mes de maig la cessió dels terrenys, que ocupen 1.711 metres quadrats dins el recinte del Càmping Municipal.

  • Compartir a