Sou a: Inici / Notícies / Us recordem les vies d’accés telemàtic al CAP de Tàrrega per renovar la recepta electrònica, tramitar la baixa, demanar cita, visitar-se a través de vídeo trucada, enviar un document o resoldre qualsevol dubte de salut

Us recordem les vies d’accés telemàtic al CAP de Tàrrega per renovar la recepta electrònica, tramitar la baixa, demanar cita, visitar-se a través de vídeo trucada, enviar un document o resoldre qualsevol dubte de salut

Publicat el 06-05-2020
Si us plau, truqueu al CAP abans d'anar-hi. El professional sanitari determinarà si cal o no una valoració presencial

Des de l’inici de la desescalada, el CAP de Tàrrega ha notat una augment significatiu de les persones que s'hi desplacen per motius que generalment es podrien resoldre per altres vies. Us recordem que els centres de salut son un punt de contagi alt per les persones. Per tant, per la salut de tots, s’ha d’evitar el contacte al màxim possible. Sempre és aconsellable trucar al CAP abans d'anar-hi; és el professional sanitari l’encarregat d’indicar-vos o no una valoració presencial.

D’altra banda, també s'ha notat un repunt de les trucades telefòniques per preguntar aspectes organitzatius del centre i de les visites. Per aquest motiu us recordem les diferents vies disponibles. Les principals vies d’accés per renovar la recepta electrònica, per tramitar la baixa, per demanar cita, per fer una visita a través d’una vídeo trucada, per enviar una fotografia o un document, o per qualsevol dubte de salut són:

· Via telefònica: 973 310 852

· Deixant un missatge al web de programació de visites
https://ecap.ics.gencat.cat/VisitesIServeis/programacio_visites/Visites.aspx

· Via La Meva Salut https://lamevasalut.gencat.cat/web/guest/pre-login-cps o trucant al 900 053 723

· Via e-Consulta (trucant al CAP Tàrrega us poden enviar un link per connectar-vos)

· Per qualsevol dubte sobre les consultes d’especialistes heu de trucar al 973 501 063

· Per sol·licitar la targeta sanitària per primer cop 
https://catsalut.gencat.cat/tsi  

· Per altres dubtes sobre salut 
https://web.gencat.cat/ca/coronavirus/preguntes-mes-frequents/salut/

També recordar-vos que no cal que aneu a buscar la recepta electrònica. Només cal que ensenyeu la vostra targeta sanitària a la farmàcia i us dispensaran allò que estigui prescrit. Com sempre, per urgències sanitàries truqueu al 061 i per emergències al 112.

  • Compartir a