Sou a: Inici / Notícies / El municipi de Tàrrega acumula un total de 115 casos positius confirmats de coronavirus

El municipi de Tàrrega acumula un total de 115 casos positius confirmats de coronavirus

Publicat el 15-06-2020
Des de l’Ajuntament es reitera la crida a no abaixar la guàrdia i a continuar extremant les mesures de precaució com mantenir la distància i dur mascareta

Última hora > Twitter @ajtarrega @RadioTarrega

Aplicatiu de la Generalitat de Catalunya amb dades obertes sobre casos diagnosticats de coronavirus
(per municipis)

El municipi de Tàrrega, actualment encara en fase 2 de desconfinament, ha registrat fins ara un total de 115 casos positius confirmats de coronavirus, segons el Departament de Salut. També hi ha comptabilitzats 575 casos sospitosos, tal i com reflecteix l’aplicatiu web de la Generalitat de Catalunya. Els “casos sospitosos” corresponen a persones que en algun moment han presentat símptomes i un professional sanitari els ha classificat com a possible cas si bé no tenen una prova diagnòstica (PCR o test ràpid) amb resultat positiu.

El consistori targarí reitera la crida a no abaixar la guàrdia i a continuar extremant les mesures de precaució com mantenir les distàncies de seguretat i fer ús de la mascareta (és obligatori per a persones majors de 6 anys en espai públics quan no es pugui garantir el distanciament de dos metres).

Fins a dia d'avui, l'Ajuntament de Tàrrega ha rebut la confirmació de la mort de 10 veïns i veïnes del municipi a causa del coronavirus durant el transcurs de la pandèmia. El consistori targarí expressa el seu més sentit condol als familiars i amistats de les víctimes a la vegada que transmet la seva solidaritat i suport. En aquest sentit, les banderes oficials situades a la façana de la Casa Consistorial de Tàrrega onegen a mig pal com a mostra de dol vers les persones que han perdut la vida per la pandèmia.

Seguiu les comunicacions oficials que l’Ajuntament de Tàrrega emet mitjançant les seves xarxes socials (Fb, Tw, IG i Telegram); el web i l’APP municipal; i l’emissora municipal  Ràdio Tàrrega

  • Compartir a