Sou a: Inici / Notícies / Claravalls abaixa el teló de la segona edició de PÚBLIC! amb ‘La Rambla de les Floristes’

Claravalls abaixa el teló de la segona edició de PÚBLIC! amb ‘La Rambla de les Floristes’

Publicat el 26-07-2020
Mig miler d’espectadors han assistit a les quatre actuacions que han tingut lloc als pobles del municipi · La regidoria de Cultura de Tàrrega, compromesa amb mantenir la cultura seguint tots els protocols de seguretat
Claravalls abaixa el teló de la segona edició de PÚBLIC! amb ‘La Rambla de les Floristes’

La Rambla de les Floristes (Claravalls)

La Regidoria de Cultura de Tàrrega ha tancat amb èxit la segona edició del cicle d’arts de carrer PÚBLIC!, que ha tingut lloc als pobles d’Altet, la Figuerosa, Santa Maria de Montmagastrell i Claravalls. El teló es va abaixar ahir dissabte 25 de juliol a Claravalls amb la representació teatral del clàssic La Rambla de les Floristes a càrrec de la companyia lleidatana El Celler d’Espectacles. En total mig miler d’espectadors han assistit a les quatre actuacions que han tingut lloc als pobles del municipi on s’ha pogut gaudir d’espectacles de circ, teatre, acrobàcies i bon humor.

El regidor de Cultura, Carlos Vílchez, ha volgut destacar el compromís en mantenir la programació als pobles del municipi perquè puguin seguir gaudint de la cultura i també ha remarcat l’esforç de tots els professionals per tenir cura de la seguretat dels assistents amb mesures de prevenció i control, seguint les recomanacions i normatives per la COVID-19. Tots els assistents van haver de reservar prèviament la seva localitat i es van respectar les distàncies de seguretat i totes les mesures d’higiene, així com l’obligatorietat de dur la mascareta.

Km Cultural

La programació cultural a Tàrrega no ha baixat el ritme durant l’estiu i aquest dissabte també es van presentar dos llibres a càrrec d’autors locals a la plaça Sant Antoni dins del marc Km Cultural. Eduard Ribera va donar a conèixer el volum de microrelats El peix que volia ser home (Narratives de l'Escriptori) i Carme Estadella Bagué va presentar el conte El cant de les sirenes encara sona, que compta amb les il·lustracions de l’artista targarina Camil·la Minguell.

  • Compartir a