Sou a: Inici / Notícies / Clou amb èxit la primera experiència de voluntariat juvenil del Camp de Treball Local de Tàrrega

Clou amb èxit la primera experiència de voluntariat juvenil del Camp de Treball Local de Tàrrega

Publicat el 24-07-2020
Divuit joves han ajudat a millorar espais del municipi amb diferents actuacions · Organitzat per la Cooperativa de Lleure Quàlia del Grup Alba i l’Ajuntament de Tàrrega
Clou amb èxit la primera experiència de voluntariat juvenil del Camp de Treball Local de Tàrrega

Mural pintat pels joves participants al Camp de Treball Local de Tàrrega

Aquest divendres ha finalitzat el primer Camp de Treball Local organitzat per l’Ajuntament de Tàrrega i la Cooperativa de Lleure Quàlia del Grup Alba on ha participat un total de quinze joves d’entre 12 i 16 anys. Durant les darreres tres setmanes, els joves han col·laborat en aquest voluntariat i han ajudat a millorar els espais de la comunitat local amb diferents actuacions.

Entre les intervencions més destacades s’han repintat diverses parets malmeses a la plaça de les Nacions, s’ha  ajudat a instal·lar un parc infantil conjuntament amb la brigada municipal i s’han fet diversos treballs d’adequació i enjardinament a la zona del camp dels Escolapis. En aquest últim espai, a més, els joves participants han pintat una caseta i han realitzat un mural per tal de deixar un record de la tasca realitzada.

El Camp de Treball Local també ha col·laborat amb el Grup d'Ecologia i Medi Ambient (GEMA) en el projecte de gestió i millora ambiental de Lluçà i s’han realitzat tallers paral·lels de cuina, improshow, làser escàner, ràdio i classes d’hípica per treballar les emocions.

Aquest divendres, el regidor d’Educació, Xavier Rossell-Aparicio, ha estat present en la cloenda del Camp de Treball Local al camp dels Escolapis i ha valorat molt positivament la primera experiència d’aquest tipus de voluntariat que s’ha organitzat conjuntament amb Quàlia. A més, Rossell ha destacat l’augment significatiu de noies participants en aquest Camp de Treball Local i ha volgut remarcar la satisfacció que han mostrat tots els joves després de la feina feta.

Com a celebració per la tasca realitzada aquests dies, els joves participants han gaudit aquest divendres a la tarda d’una activitat conjunta a Reus de Salting, una experiència lúdica que combina llits elàstics i exercicis esportius.

  • Compartir a