Sou a: Inici / Notícies / Noves incorporacions a la plantilla d’agents de la Policia Local de Tàrrega

Noves incorporacions a la plantilla d’agents de la Policia Local de Tàrrega

Publicat el 23-01-2020
La capital de l’Urgell disposa ara d’un total de 15 efectius al cos, que també estrena nous uniformes adaptats a la normativa del Departament d’Interior
Noves incorporacions a la plantilla d’agents de la Policia Local de Tàrrega

L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú; la regidora de Governació, Núria Robert; i el sots-inspector Àlex Dalghi; amb l’agent més veterà de la Policia Local i dos dels nous agents que s’han incorporat al cos

L’Ajuntament de Tàrrega ha resolt el procés selectiu per cobrir cinc noves places d’agent a la Policia Local en règim de personal funcionari. Els nous efectius s’han incorporat a la plantilla aquesta setmana. Val a dir que una de les cinc places convocades ha quedat coberta per un aspirant que ja formava part del cos en qualitat d’interí. També s’ha de dir que una altra de les places ara assignades cobreix la vacant deixada l’any passat per un agent que s’acollí al decret estatal de jubilació avançada a l’edat de 59 anys. Per tant, la Policia Local disposa actualment d’un total de 15 efectius (12 agents, dos caporals i un sots-inspector). Les noves places s’han cobert mitjançant un concurs-oposició d’oferta pública d’ocupació, al tram final del qual arribaren fins a 52 aspirants.

L’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú, i la regidora de Governació, Núria Robert, han fixat la consolidació de la plantilla de la Policia Local com una de les prioritats del consistori en matèria de seguretat ciutadana. En aquest sentit, l’Equip de Govern treballarà en el futur per cobrir més noves places del cos ampliant els efectius disponibles. Pel que fa al parc mòbil, la Policia Local de Tàrrega disposa a dia d’avui de 3 cotxes (un dels quals és de paisà i no duu distintius), 2 motocicletes, 1 grua i 1 vehicle per a manteniment de la senyalització a la via pública.

Estrena de nous uniformes

L’entrada en servei dels nous agents ha coincidit aquesta setmana amb l’estrena dels nous uniformes de la Policia Local de Tàrrega. Els agents vesteixen ara d’acord amb la normativa consensuada i aprovada pel Departament d’Interior de la Generalitat pel que fa al vestuari dels cossos policials que operen a Catalunya. La nova indumentària homologada presenta un color blau més fosc amb elements reflectors de groc.

  • Compartir a