Sou a: Inici / Notícies / El Mercat Setmanal de Tàrrega, imatge del cupó de l’ONCE del proper dilluns 12 de juliol

El Mercat Setmanal de Tàrrega, imatge del cupó de l’ONCE del proper dilluns 12 de juliol

Publicat el 07-07-2021
L’esdeveniment es promocionarà en 5,5 milions de cupons distribuïts arreu de l’Estat dins la sèrie “Aquest és el teu mercat” · El cupó "targarí" ja es pot adquirir als quioscs oficials de l’ONCE a la capital de l'Urgell
El Mercat Setmanal de Tàrrega, imatge del cupó de l’ONCE del proper dilluns 12 de juliol

Marcelino Cid, director de l’ONCE a Lleida, ha lliurat a l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú una reproducció emmarcada del cupó

El Mercat Setmanal de Tàrrega és el leitmotiv del cupó de l’ONCE del proper dilluns 12 de juliol. Això vol dir que la imatge del mercat targarí apareixerà en 5,5 milions de cupons de l’ONCE distribuïts arreu de l’Estat. El cupó forma part de la sèrie ‘Aquest és el teu mercat’, que vol ser un homenatge de l’entitat als mercats municipals. En aquesta mateixa sèrie també han participat el Mercat de La Boqueria de Barcelona (11/03/20) i el Mercat del Lleó de Girona (18/01/21) i pròximament també ho farà el Mercat Central de Tarragona. Marcelino Cid, director de l’agència de l’ONCE a Lleida, ha lliurat a l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú una reproducció emmarcada del cupó de dilluns vinent dedicat al Mercat Setmanal de Tàrrega (vegeu fotografia).

La sèrie ‘Aquest és el teu mercat’, que integrarà 52 cupons diferents, vol ser “un homenatge als espais emblemàtics de pobles i ciutats que són testimonis del dia a dia de la ciutadania, dels seus costums, la seva gastronomia i dels quals també formen part els venedors i venedores de l'ONCE”, ha afirmat Marcelino Cid. Per la seva part, Alba Pijuan Vallverdú ha agraït a l’ONCE aquest reconeixement vers la capital de l’Urgell. “Tots els dilluns són dies molt especials per Tàrrega ja que celebrem un mercat centenari, tradicional i referent que s’ha mantingut al llarg del temps. Ara es difondrà arreu a través de 5,5 milions de cupons que l’ONCE posarà en circulació, fet que cal valorar molt positivament pel que suposa de promoció comercial i econòmica”, ha manifestat l’alcaldessa.

Marcelino Cid també ha avançat que el cupó dedicat al Mercat Setmanal de Tàrrega ja es pot adquirir als quioscs oficials de l’ONCE a la ciutat. Cada dilluns, durant tot el matí, els carrers de l'eix comercial del centre de Tàrrega acullen un centenar de parades amb productes de fruita, verdura, tèxtil, calçat, flors entre molts altres articles i productes. El mercat s’estén pels carrers d’Agoders, Carme, Torras i Bages, Plaça Major i Plaça del Carme. Aquesta oferta s'uneix a l'atractiu teixit d'establiments comercials de la ciutat.

Cupó ONCE

“Els mercats com el de Tàrrega, de periodicitat setmanal, tenen milers de visitants, són entorns canviants i molt vius i agraïm els esforços que fan dia a dia els ajuntaments i els propis paradistes per fer-los més accessibles. I també per minimitzar obstacles i barreres que poden dificultar la compra a persones cegues o amb altres discapacitats”, ha apuntat Enric Botí, delegat territorial d’ONCE Catalunya.

El Cupó Diari de l'ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l'oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie, i guanyar "La Paga" de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s'afegirà al premi de 35.000 euros. Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.500 d’ells a Catalunya, que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir, a l’instant, el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE (www.juegosonce.es) i establiments autoritzats. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones.

  • Compartir a