Sou a: Inici / Notícies / El grup lleidatà Krregades de Romanços seran les protagonistes del cicle d’Havaneres i Música Tradicional de Tàrrega

El grup lleidatà Krregades de Romanços seran les protagonistes del cicle d’Havaneres i Música Tradicional de Tàrrega

Publicat el 05-08-2021
Actuaran el divendres 13 d’agost a les 22:00 hores a la plaça dels Comediants

Tàrrega segueix oferint propostes musicals per les nits d’estiu. Aquest divendres 13 d’agost arriba el torn del grup lleidatà Krregades de Romanços en el marc del Cicle d’Havaneres i Música Tradicional que actuaran a les deu de la nit a la plaça dels Comediants.

"De l'oblit a l'escenari" amb Krregades de Romanços

Krregades de Romanços són un trio format a les terres de Lleida l'any 2010. Des dels inicis, el grup ha recuperat cançons i romanços que han caigut en l’oblit per donar-los a conèixer de nou. Aquesta primera intencionalitat s’anà refermant amb el pas del temps i de seguida el grup focalitzà l’atenció en el repertori lleidatà. Són melodies que connecten amb els orígens. Les Krregades harmonitzen les cançons acompanyant-les d’alguns instruments de percussió de mà així com del violí i l’acordió diatònic.

Havaneres, sons tradicionals i sardanes

Organitzat per la Regidoria de Cultura, el cicle d’havaneres i música tradicional també ha comptat amb l’actuació dels Pescadors de l’Escala, el grup Boira i acabarà amb l’actuació de Serra de Marina el proper 20 d’agost als Jardins de l’Ateneu.

  • Compartir a