Sou a: Inici / Notícies / Tàrrega expressa el seu dol per les víctimes mortals de la pandèmia

Tàrrega expressa el seu dol per les víctimes mortals de la pandèmia

Publicat el 27-05-2020
Minut de silenci amb la participació simbòlica de tots els caps dels grups municipals · Les banderes de la Casa Consistorial onegen a mig pal des que la capital de l'Urgell lamentà les primeres defuncions per coronavirus
Tàrrega expressa el seu dol per les víctimes mortals de la pandèmia

Minut de silenci d'avui davant la Casa Consistorial de Tàrrega per expressant el dolor per les víctimes mortals de Covid-19

El municipi de Tàrrega s’ha unit avui a la convocatòria per guardar un minut de silenci en record de les víctimes mortals a causa del coronavirus. De forma simbòlica, i transmetent un missatge de ferma unitat contra la Covid-19, han participat a l’acte l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú (ERC) acompanyada de la resta de caps dels grups municipals: Daniel Esqué (CUP), Silveri Caro (PSC) i Rosa Maria Perelló (Junts per Tàrrega), duent mascareta i guardant la distància de seguretat. L’acte ha tingut lloc a les 12 del migdia davant la Casa Consistorial en el marc dels 10 dies de dol oficial decretats pels governs de l'Estat espanyol i de Catalunya.

La capital de l'Urgell ha expressat així el seu dolor i solidaritat per les terribles conseqüències de la pandèmia, especialment vers les famílies que han perdut éssers estimats. També s’ha volgut fer arribar el suport a totes les persones contagiades per la malaltia, personal sanitari, cossos de seguretat, voluntariat i col·lectius que han desenvolupat serveis essencials. En senyal de dol, les banderes de la Casa Consistorial onegen a mig pal des que el municipi lamentà les primeres víctimes mortals a causa del coronavirus.

L’Ajuntament de Tàrrega també ha llançat avui missatges de condol a través de les xarxes socials convidant tothom a guardar el minut de silenci des de casa o el lloc de treball. Cal recordar que el municipi ha hagut de lamentar una desena de morts a causa del coronavirus. L’alcaldessa ha reiterat la crida a no abaixar la guàrdia i a mantenir les mesures sanitàries de precaució ja que la capital de l’Urgell acumula fins a dia d’avui un total de 101 casos positius diagnosticats.

  • Compartir a