Sou a: Inici / Notícies / Tàrrega encén l’enllumenat de Nadal amb un encisador espectacle de CRUMA a la plaça Major

Tàrrega encén l’enllumenat de Nadal amb un encisador espectacle de CRUMA a la plaça Major

Publicat el 28-11-2021
Iniciativa de Foment Tàrrega amb suport de la Regidoria de Promoció Econòmica que va donar el tret de sortida a les compres nadalenques · Per segon any consecutiu, l’Ajuntament assumeix el cost íntegre del lloguer i instal·lació dels llums així com del consum energètic
Tàrrega encén l’enllumenat de Nadal amb un encisador espectacle de CRUMA a la plaça Major

Un moment de l'espectacle 'Demana un desig' de CRUMA, impulsat per Foment Tàrrega

Tàrrega va celebrar el passat dissabte 27 de novembre un lluït espectacle per oficialitzar l’encesa de l’enllumenat de Nadal a la ciutat. L’escola de teatre local CRUMA, gestionada per la companyia de teatre Emília Gargot, va oferir un muntatge exclusiu centrat en la il·lusió i els desitjos de les festes. Foment Tàrrega, associació de comerços i serveis, organitzà l’acte amb suport de la Regidoria de Promoció Econòmica. L’espectacle, titulat ‘Demana un desig’, se celebrà a la plaça Major. Ha estat la tercera ocasió que Foment Tàrrega organitza un espectacle d'encesa de llums per donar el tret de sortida al Nadal. L’entitat presentarà molt aviat més novetats en el marc de la campanya de compres nadalenques.

Després de l’espectacle de CRUMA, la benvinguda oficial a les festes culminà amb l’encesa de totes les lluminàries de Nadal al nucli urbà, de tecnologia LED de baix consum. Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Tàrrega assumeix de forma íntegra el cost del lloguer i instal·lació dels llums així com del corresponent consum energètic. Amb aquesta mesura, es vol contribuir des del consistori a enfortir l’activitat comercial en dates tan assenyalades. “L’enllumenat de Nadal anima la gent a sortir a comprar. Així, potenciem el comerç de proximitat ajudant-lo a superar el sotrac econòmic causat per la pandèmia”, assenyala l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú.

Els espais emblemàtics que compten amb enllumenat nadalenc contractat per la Regidoria de Promoció Econòmica són l’avinguda de Catalunya i els carrers del Carme, Santa Anna, Santa Maria, Agoders, Major i Sant Pelegrí. D’altra banda, Serveis Municipals s’ha encarregat d’instal·lar els llums a la plaça del Carme i a la façana de la Casa Consistorial, a la plaça Major. En aquest mateix indret, operaris municipals també han aixecat i han ornamentat l’estructura que simula un gran arbre de Nadal i que s’integrà dins l’espectacle de CRUMA.

  • Compartir a