Sou a: Inici / Notícies / Èxit dels Casals d’Estiu de Tàrrega superant els 290 inscrits

Èxit dels Casals d’Estiu de Tàrrega superant els 290 inscrits

Publicat el 04-08-2020
L’Ajuntament i Quàlia han destacat la professionalitat de les monitores davant les circumstàncies excepcionals per la pandèmia · Celebrats a L’Escola Maria Mercè Marçal, l'Escola Àngel Guimerà i al Pavelló Municipal d’Esports
Èxit dels Casals d’Estiu de Tàrrega superant els 290 inscrits

Foto de família dels Casals d'Estiu Tàrrega 2020

Els Casals d’Estiu de Tàrrega, organitzats per l’Ajuntament i la Cooperativa de Lleure Quàlia del Grup Alba, han superat enguany els 290 inscrits, una xifra que s’ha valorat molt positivament per les circumstàncies excepcionals en les quals s’han hagut de realitzar per la crisi actual de la pandèmia. Els organitzadors han destacat el valor i la professionalitat de totes les monitores i voluntàries, que han utilitzat sempre mascareta, han mantingut totes les distàncies de seguretat i han realitzat les activitats amb grups d’un màxim de 10 infants. A més, des de Quàlia també s’ha remarcat que amb el pas dels dies han anat augmentant progressivament el nombre d’inscrits per la confiança que s’ha anat generant entre les famílies.

A la Plaça Major s’ha fet la tradicional foto de família amb l’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú, el regidor d’Educació, Xavier Rosell-Aparicio, els representants de Quàlia, Lluís Nadal i Clara López, i part dels participants. Durant la trobada, els infants han realitzat una manifestació simbòlica per protestar contra el canvi climàtic i per promoure el reciclatge, un dels valors que s’ha treballat en les estades d’enguany.

Una altra de les novetats destacades d’aquesta edició és que s’han dividit els Casals d’Estiu d’infants en dos centres educatius de la ciutat per evitar grans concentracions:  l’Escola Maria Mercè Marçal i l'Escola Àngel Guimerà. Aquest últim centre educatiu ha obert per primera vegada les portes com a Casal d’Estiu i això ha permès que les famílies poguessin escollir quina ubicació preferien, fet que han valorat de forma molt positiva.

El Casal d’Estiu de l’Escola Maria Mercè Marçal ha comptat amb 176 inscrits i, per primera vegada, continuarà actiu durant tot l’agost a petició de les famílies. Per la seva banda, el Casal d’Estiu de l'Escola Àngel Guimerà ha comptat amb 45 infants i finalitzà l'activitat el 31 de juliol. Finalment, el Casalet d’Esports, dirigit a infants de 6 a 12 anys, també s’ha desenvolupat amb èxit al Pavelló Municipal d’Esports amb 72 inscrits. El regidor d’Educació, Xavier Rossell-Aparicio, i el regidor d’Esports, Silveri Caro, han remarcat el valor de l’esforç realitzat per part dels monitors per seguir totes les mesures sanitàries de forma estricta i han valorat l’èxit d’inscrits en tots els casals.

  • Compartir a