Sou a: Inici / Notícies / La Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega assoleix un nou rècord amb 3.700 litres servits

La Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega assoleix un nou rècord amb 3.700 litres servits

Publicat el 03-06-2019
La setena edició del certamen, organitzat per Agrat i Matoll amb suport de la Regidoria de Promoció Econòmica, omplí de públic Can Colapi, on també s'oferiren varietats sense alcohol o aptes per a celíacs · Per primera vegada s'aplegaren tots els elaboradors lleidatans de cervesa artesana amb fàbrica i marca pròpia
La Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega assoleix un nou rècord amb 3.700 litres servits

El públic omplí el recinte de Can Colapi on se celebrà la 7a Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega

Tàrrega ha celebrat amb elevada afluència de visitants la 7a edició de la Fira de la Cervesa Artesana, un referent consolidat a Catalunya en l’especialitat d’aquest producte gastronòmic. L’Associació Agrat i Cerveseria Matoll impulsen l’esdeveniment amb el suport en l’organització de la Regidoria de Promoció Econòmica i la col·laboració de la Diputació de Lleida. L’espai de Can Colapi s'omplí de públic el passat dissabte 1 de juny, data en què s’aplegaren per primera vegada tots els 9 elaboradors de cervesa artesana de Lleida amb fàbrica i marca pròpia. En total, es van servir 3.700 litres de cervesa artesana, rècord del certamen, per part dels 14 productors presents. S'hi van oferir fins a 75 varietats diferents, algunes de les quals es van arribar a exhaurir. Destacaren com a novetat les cerveses elaborades sense alcohol o aptes per a celíacs.

Una altra de les principals novetats fou la Cata DeBirres Reivindicativa (CDR), centrada en el feminisme amb cerveses fetes per dones. El cartell aglutinà moltes i variades propostes de música en directe i sessions de DJ. La 7a Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega reforçà l’oferta gastronòmica amb food-trucks per dinar i sopar. També es realitzà la tradicional paella feta amb cervesa artesana. No faltaren els jocs infantils i el tradicional ‘Escalabirres’ de l’Agrupació Excursionista de l’Urgell, que enguany incorporà una versió per als menuts de casa.

  • Compartir a