Sou a: Inici / Notícies / Tàrrega felicita Ignasi Cuadros Navés amb motiu del seu 100è aniversari

Tàrrega felicita Ignasi Cuadros Navés amb motiu del seu 100è aniversari

Publicat el 05-11-2021
Emotiu acte de reconeixement durant el qual ha rebut la Medalla Centenària que concedeix la Generalitat de Catalunya · El consistori li ha lliurat una placa commemorativa "en reconeixement a tota una vida de plenitud"
Tàrrega felicita Ignasi Cuadros Navés amb motiu del seu 100è aniversari

Ignasi Cuadros Navés amb familiars i l'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú

Tàrrega ha homenatjat el veí Ignasi Cuadros Navés amb motiu del seu 100è aniversari. L’acte ha tingut lloc al seu domicili, on l’Ignasi ha rebut la Medalla Centenària que concedeix la Generalitat de Catalunya en assolir el segle de vida. Per la seva part, l’Ajuntament de Tàrrega li ha dedicat una placa commemorativa “en reconeixement a tota una vida de plenitud”.

L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú s’ha encarregat de lliurar la Medalla Centenària i la placa de tribut a més de llegir unes paraules que li ha fet arribar la consellera de Drets Socials, Violant Cervera. La celebració, molt emotiva, també ha comptat amb l’assistència de familiars de l’Ignasi, que li han transmès el seu afecte per tan assenyalat aniversari. Visiblement emocionat, l’Ignasi ha agraït el caliu rebut.

Nascut a Biosca, Ignasi Cuadros Navés resideix a Tàrrega des de fa 25 anys, quan s’hi va traslladar a viure amb una de les seves dues filles (propietària d’una coneguda botiga de llaminadures de la capital de l’Urgell). L’Ignasi és avi de cinc néts i besavi de vuit besnéts. Professionalment exercí de pagès al llarg de tota la seva vida, tasca que va mantenir fins uns anys cultivant el seu propi hort. L’Ignasi, a qui la seva família defineix com una persona alegre, familiar i lluitadora, ha explicat que es troba bé de salut i que sempre que el temps acompanya surt a passejar pel Pati.

  • Compartir a