Sou a: Inici / Notícies / L’autocine de Tàrrega tanca la primera edició amb cinc sessions i un total de 170 vehicles assistents

L’autocine de Tàrrega tanca la primera edició amb cinc sessions i un total de 170 vehicles assistents

Publicat el 30-07-2020
Des de la Regidoria de Cultura es fa un balanç positiu de la primera experiència· S’han pogut veure quatre films catalans i un d’internacional
L’autocine de Tàrrega tanca la primera edició amb cinc sessions i un total de 170 vehicles assistents

Autocine Tàrrega 29 de juliol - Innocència

Ahir dimecres a la nit va finalitzar la primera edició de l’autocine de Tàrrega, que ha comptat amb l’assistència d’un total de 170 vehicles durant les cinc sessions que s’han realitzat aquest mes. Davant l’actual situació de pandèmia per la Covid-19, els passis de les pel·lícules s’han realitzat en una pantalla gegant al Càmping Municipal i els espectadors han pogut gaudir del cinema dins el seu vehicle particular amb l’entrada de franc.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega va apostar per aquesta innovadora proposta amb l’objectiu de poder mantenir l’esperit del cinema a la fresca i respectar tots els protocols sanitaris. El regidor, Carlos Vílchez, ha fet un balanç molt positiu de la primera experiència d’autocine a la capital de l’Urgell: “Estem satisfets amb l’assistència de públic davant les circumstàncies actuals. A més, hem pogut mantenir una tradició com la del cinema a la fresca en un context diferent i hem pogut donar confiança a un sector que ho està passant malament en la situació actual.”

Cinema en català

La programació de l’autocine ha refermat una clara aposta pel cinema català i quatre dels cinc films han estat de producció autòctona: 'La vida sense la Sara Amat', '7 raons per fugir', 'El viatge de la Marta' i 'La innocència'. L’altre film de caràcter internacional i més dirigit al públic infantil ha estat la cinta d'animació francesa 'Playmobil: la pel·lícula'.

  • Compartir a