Sou a: Inici / Notícies / Més d'una trentena d'entitats d'AgEnTa organitzaran les activitats per a La Marató de 3Cat a Tàrrega

Més d'una trentena d'entitats d'AgEnTa organitzaran les activitats per a La Marató de 3Cat a Tàrrega

Publicat el 11-12-2023
Matinal de propostes el diumenge 17 de desembre a la plaça de les Nacions sense Estat per recaptar beneficis per a l'edició d'enguany, que girarà al voltant de la salut sexual i reproductiva

L'Agrupació d'Entitats de Tàrrega (AgEnTa), amb el suport de l'Ajuntament de Tàrrega, coordinarà el diumenge 17 de desembre les activitats organitzades en favor de la Marató de 3Cat a la capital de l'Urgell. Més d'una trentena d'entitats han preparat un ampli cartell d'activitats per poder recaptar beneficis per l'edició d'enguany, que gira al voltant de la salut sexual i reproductiva.

Per començar, a les 9.30 h del matí i des de la plaça de les Nacions sense Estat, s'iniciarà una caminada pel territori organitzada pel Centre Excursionista i 100x100 Fondistes. A les 10 h hi haurà un esmorzar popular i xocolatada a càrrec dels Amics dels Escoltes i CEACA; i a partir de les 11 h del matí es posarà en marxa una roda d'activitats, tallers i parades informatives a càrrec de diferents entitats i associacions targarines.

Seguidament, s'iniciarà una macrogimcana apta per a tots els públics i amb la participació, també, de diverses entitats. La inscripció es pot fer mitjançant l'enllaç bit.ly/MacrogimcanaMaratóTRRG23A partir de les 12.30 h, vermut popular de la mà dels Amics dels Escoltes; sorteig de premis que aporten diverses entitats, empreses i comerços de la ciutat; i actuació a càrrec de BatBATuka. La jornada acabarà amb música a càrrec del Festival Paupaterres. 

Durant tot el matí es podran adquirir els tiquets d’una gran panera de productes, vals descompte i menús de multitud de bars, restaurants i cafeteries de la ciutat, que aporten el seu granet de sorra en aquesta jornada solidària. AgEnTa rebrà el suport de desenes de voluntaris i voluntàries per fer possible aquesta jornada solidària i de país. Tots els beneficis que es recaptin aniran íntegrament destinats a La Marató. Tota la informació de la Marató de Tàrrega a les xarxes socials Twitter | Instagram | Facebook.

ACTIVITATS DEL DIUMENGE 17

Plaça de les Nacions sense Estat

Caminada per Tàrrega i voltants
 · A 2/4 de 10 del matí
Organitza: Agrupació Excursionista de l'Urgell i 100x100 Fondistes

Esmorzar i xocolatada · A les 10 del matí
Organitza: Amics dels Escoltes i CEACA

Parades, activitats i macrogimcana d'entitats targarines
A partir de les 11 del matí. Inscripció a: bit.ly/MacrogimcanaMaratóTRRG23

Sorteig de premis, vermut popular, batucada de batBATuka i DJs del Festival Paupaterres
A partir de 2/4 d'1 del migdia. Durant tot el matí es podran adquirir tiquets d’una gran panera de productes, vals descompte i menús de bars, restaurants i cafeteries de la ciutat, que aporten el seu granet de sorra en aquesta jornada solidària.

CONCERT

Diumenge 17 de desembre, a 2/4 d'1 del migdia, a l’Església del Carme
Concert de Nadal de la Coral Infantil Mestre Güell en benefici de La Marató de TV3

  • Compartir a