Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de Tàrrega celebra el darrer Ple del mandat municipal 2011/2015 amb comiats i reconeixements

L'Ajuntament de Tàrrega celebra el darrer Ple del mandat municipal 2011/2015 amb comiats i reconeixements

Publicat el 07-05-2015
Llum verda a una modificació de pressupost per consignar 25.000 euros destinats a la pavimentació de la zona del camp de futbol, subvencionada per la Diputació de Lleida
L'Ajuntament de Tàrrega celebra el darrer Ple del mandat municipal 2011/2015 amb comiats i reconeixements

Fotografia de comiat de l'actual arc consistorial, corresponent al mandat 2011-2015

L'Ajuntament de Tàrrega ha celebrat avui la darrera sessió del Ple corresponent al mandat municipal 2011/2015. Durant la sessió s'ha aprovat una modificació de pressupost amb la consignació de 138.000 euros per a diverses accions i subvencions. Destaquen els 25.000 euros que es destinaran a la pavimentació de la zona del camp de futbol entre la porta principal d'entrada i el terreny de joc. Així mateix, s'ha consignat la mateixa quantitat en concepte de subvenció que aportarà la Diputació de Lleida. També ha rebut llum verda la modificació de la plantilla de l'Entitat Pública Local Empresarial Fira del Teatre al Carrer segons la qual Oriol Martí passa a exercir el càrrec de director executiu, en substitució de Pau Llacuna. La Fira de Teatre al Carrer també ha augmentat en 75.000 euros l'aportació pressupostària provinent de l'Estat. Ha prosperat també el reglament d'usos de l'Oficina Jove de l'Urgell, equipament ubicat a l'antic escorxador, com a espai polivalent.

D'altra banda s'han aprovat per unanimitat els dies festius locals de l'any 2016 a Tàrrega, que recauran el divendres 13 de maig i el divendres 9 de setembre. Per contra, s'han desestimat al·legacions a la modificació del POUM en el Sector Residencial SUD-5 Sant Eloi Ixent, una nova àrea residencial de 32 ha que un grup de propietaris, constituïts en junta de compensació, volen impulsar entre l'extrem nord del nucli urbà i l'autovia A-2. El projecte, que una sentència aparcà la dècada passada per inviabilitat financera, es recupera després d'ampliar el coeficient d'edificabilitat i l'espai per a serveis terciaris.

En aquest darrer Ple del mandat, l'alcaldessa Rosa Maria Perelló ha agraït públicament els esforços dels regidors tant del govern com de l'oposició, que han treballat a favor de la ciutat, i ha dedicat unes paraules d'homenatge als dos edils que han mort durant la legislatura, Felip Robinat i Albert Rosinés. Perelló també ha expressat un reconeixement als regidors més veterans, Joan Amézaga i Manel Medrano, els quals ja foren edils l'any 1983. També ha subratllat que Amézaga ha estat regidor de forma ininterrompuda durant 32 anys, 8 dels quals exercint el càrrec d'alcalde. Emotius comiats i paraules d'agraïment s'han succeït a la recta final de la sessió. Les Eleccions Municipals tindran lloc el diumenge 24 de maig i el nou consistori es constituirà el dissabte 13 de juny.

  • Compartir a