Sou a: Inici / Notícies / Tàrrega ajorna activitats culturals per donar compliment a les noves mesures sanitàries · També es tanquen equipaments esportius i l’Escola de Música impartirà les classes per via telemàtica

Tàrrega ajorna activitats culturals per donar compliment a les noves mesures sanitàries · També es tanquen equipaments esportius i l’Escola de Música impartirà les classes per via telemàtica

Publicat el 30-10-2020
Es mantenen obertes al públic, amb aforament limitat, les exposicions del Museu Tàrrega Urgell i la Sala Marsà · Circuits d’entrada i sortida al cementiri per evitar massificacions · S’actualitza el directori de bars i restaurants que ofereixen menjar per emportar
Tàrrega ajorna activitats culturals per donar compliment a les noves mesures sanitàries · També es tanquen equipaments esportius i l’Escola de Música impartirà les classes per via telemàtica

Controls realitzats avui per la Policia Local · Foto: Ràdio Tàrrega

L’Ajuntament de Tàrrega ha suspès activitats culturals per a les properes dues setmanes per donar compliment a les noves mesures de seguretat sanitària decretades pel Govern català. Avui divendres ja cauen de l’agenda dues propostes: la presentació del llibre “Dues dones” de Montse Sanjuan, que s’havia de celebrar a la Biblioteca, i el concert de Feliu Ventura, emmarcat dins el Correllengua al Teatre Ateneu. Ambdues convocatòries s’ajornen per més endavant a l’igual que la presentació del llibre de Carme Junyent prevista per al 13 de novembre, també dins el Correllengua.

TEMPORADA DE TEATRE
Pel que fa a la 26a Temporada de Teatre,
es cancel·len les actuacions d’El Espejo Negro (6 novembre) i Baal Dansa (8 novembre). La Regidoria de Cultura treballa per reprogramar les funcions en dies posteriors.

MUSEU TÀRREGA URGELL I SALA MARSÀ
El Museu Tàrrega Urgell i la Sala Marsà continuen oberts al públic amb l’aforament limitat al 33%
. Aquests equipaments exhibeixen noves propostes pel que fa a exposicions temporals, esdevenint les úniques activitats culturals presencials que es mantenen a l’agenda targarina.

BIBLIOTECA I CINEMES
La Biblioteca Pública Germanes Güell roman en servei si bé limita l’activitat a la recollida i el lliurament de documents
reservats en préstec. Circuit Urgellenc, a més, ha hagut d’anunciar el cessament de les projeccions a Cinemes Majèstic per un període de quinze dies.

EQUIPAMENTS EDUCATIUS I ESPORTIUS
S'
ha procedit a tancar els equipaments esportius. L'oficina de la Regidoria d'Esports restarà oberta durant els matins amb cita prèvia al telèfon 973 312 935. En l’àmbit educatiu, es mantenen obertes les dues llars d’infants La Pau i El Niu. D'altra banda, l’Escola Municipal de Música impartirà les classes per via telemàtica.

CEMENTIRI - TOTS SANTS
Pel que fa a la celebració de Tots Sants, l’Ajuntament de Tàrrega ha habilitat circuits d’entrada i sortida al cementiri per evitar massificacions. A més, els operaris municipals del cementiri lliuraran fulletons informatius i vetllaran per evitar que es formin aglomeracions. També s’oferirà un servei gratuït de bus el dissabte 31 d’octubre i el diumenge 1 de novembre. Val al recordar que en aquestes dates es pot sortir del municipi per anar als cementiris situats dins la comarca de l’Urgell.

TAKE AWAY
S’ha de destacar que el consistori també promou a les xarxes socials els establiments de restauració de Tàrrega que ofereixen menjar per emportar. Així, es posa a l’abast de la ciutadania un directori de bars i restaurants, periòdicament actualitzat, a la vegada que s’anima a fer comandes per donar suport a l’hostaleria local. Val a dir que les noves mesures possibiliten de perllongar el servei de “take away” fins a les 23h.

CONTROLS DE LA POLICIA LOCAL
D’altra banda, la Policia Local, en coordinació amb Mossos d’Esquadra, continua efectuant controls vetllant pel compliment del toc de queda de les 22h a les 6h. Des d’avui també es fan controls de confinament municipal de cap de setmana (de les 6h del divendres a les 6h del dilluns).

  • Compartir a