Sou a: Inici / Notícies / L’Ajuntament de Tàrrega implanta el sistema de cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana a partir de l’1 d’octubre

L’Ajuntament de Tàrrega implanta el sistema de cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana a partir de l’1 d’octubre

Publicat el 27-09-2020
La mesura, de 9 del matí a 1 del migdia, ajudarà a reduir el temps d’espera i oferirà un servei més àgil a les persones usuàries· En la resta de franges horàries es mantindrà el funcionament actual
L’Ajuntament de Tàrrega implanta el sistema de cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana a partir de l’1 d’octubre

Un dels taulells de l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Tàrrega, a la Casa Consistorial (Plaça Major, 1)

L’Ajuntament de Tàrrega implantarà a partir del proper dijous 1 d’octubre el sistema de cita prèvia per realitzar tràmits presencials a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situada a la planta baixa de la Casa Consistorial (Plaça Major, 1). La nova mesura s’aplicarà durant la franja horària de 9 del matí a 1 del migdia. La cita prèvia es concertarà a través del web www.tarrega.cat/citaprevia o al telèfon 973 311 608. La capital de l’Urgell vol millorar així la qualitat del servei i reduir el temps d’espera de les persones usuàries. A més, l’assignació de cita també contribuirà a garantir els protocols de prevenció contra la Covid-19 ja que el nou sistema facilitarà un accés més esglaonat a l’OAC. El sistema de cita prèvia s’implantarà alhora a l’Oficina Municipal d’Escolarització, també situada a la planta baixa del mateix edifici.

Tanmateix, es continuarà atenent persones usuàries sense cita prèvia en la resta de franges horàries que l’OAC roman en servei, o sigui, de 8 a 9 del matí i d’1 del migdia a 8 del vespre. Així, ambdós procediments d’atenció al públic conviuran per garantir una atenció ràpida en cas d’haver d’atendre tràmits urgents. L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú destaca que “l’OAC és la principal porta d’entrada a l’administració local i treballem per oferir un servei àgil, eficient i adequat a les necessitats de la ciutadania”. De juny a setembre, l’OAC ha obert de 8 del matí a 3 de la tarda (horari d’estiu). Com ja és habitual, l’horari s’ampliarà a partir de l’1 d’octubre fins a les 8 del vespre.

Amb motiu de la situació de pandèmia, l’Ajuntament de Tàrrega instal·là a l’OAC unes mampares de protecció als taulells. També s’hi apliquen els protocols de seguretat sanitària: distància social, ús de mascareta i dispensadors de gel hidroalcohòlic. Recentment s’ha afegit a l’espai un monitor que informa de notícies i esdeveniments del municipi. Val a dir que l’OAC de Tàrrega disposa de seu electrònica per a persones usuàries amb signatura digital, fet que evita el desplaçament físic a la Casa Consistorial per realitzar la majoria de tràmits administratius.

  • Compartir a