Sou a: Inici / Notícies / Tàrrega reobre el pàrquing municipal de l’avinguda de Catalunya, finalitzats els treballs de millora

Tàrrega reobre el pàrquing municipal de l’avinguda de Catalunya, finalitzats els treballs de millora

Publicat el 02-11-2018
S’ha renovat la pintura del paviment a la planta baixa, on les places d’estacionament també han guanyat en amplada · Inversió de 36.263 euros en un equipament que vol afavorir l’accés dels clients als establiments comercials
Tàrrega reobre el pàrquing municipal de l’avinguda de Catalunya, finalitzats els treballs de millora

Nou aspecte que llueix el ferm del pàrquing municipal de l'avinguda de Catalunya

L’Ajuntament de Tàrrega ha reobert el pàrquing municipal de l’avinguda de Catalunya, un cop finalitzades les tasques de millora al paviment. Les obres, que s’han desenvolupat durant les últimes tres setmanes, han consistit a aplicar un nou revestiment de pintura a la superfície de la planta baixa. En aquesta mateixa àrea també s’ha procedit a sanejar les juntes del ferm. A més, s’hi ha repintat la senyalització horitzontal augmentant així l’amplada de les places d’estacionament. D’aquesta forma, els llocs d’aparcament tenen ara entre 2,70 i 2,82 metres d’ample (s’han habilitat també algunes places de més de 3 metres).

L’equipament, amb llocs més amples, torna a entrar en servei, com de costum, de 7 del matí a 11 de la nit

La major amplada proporcionarà més comoditat als usuaris. Els treballs s’adjudicaren a l’empresa Pintures Roger SLU per un import de 36.263 euros. El calendari de tasques s’ha complert i el pàrquing municipal reobre les portes en la data anunciada, o sigui, el dimecres 31 d’octubre.

L’equipament torna a entrar en servei, com de costum, de 7 del matí a 11 de la nit. També es compta amb usuaris abonats. La infraestructura es construí l’any 2010 per a facilitar l’accés de clients als establiments comercials del centre de la ciutat i compta amb més de 200 llocs d’estacionament distribuïts en quatre plantes.

Consulteu aquí els llocs d'estacionament al nucli urbà de Tàrrega

  • Compartir a