Sou a: Inici / Notícies / El Patge Kassam recull les cartes dels infants adreçades als Reis de l’Orient

El Patge Kassam recull les cartes dels infants adreçades als Reis de l’Orient

Publicat el 04-01-2024
Avui dijous, segona jornada de trobada amb les famílies a la Cambra de Comerç, en un acte que organitza Foment Tàrrega en el marc de la seva campanya de dinamització · Les activitats de festes a la capital de l’Urgell també inclouen amb èxit el Trenet de Nadal, amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica
El Patge Kassam recull les cartes dels infants adreçades als Reis de l’Orient

Moment d'il·lusió: recollida de cartes a càrrec del Patge Kassam a la Cambra de Comerç de Tàrrega

La màgica Nit de Reis a Tàrrega arriba precedida, com ja és tradició, per la recollida de les cartes escrites pels infants. Els Patges Reials ja són des d’avui a la ciutat per complir amb tan important encàrrec. La comitiva encapçalada pel Patge Kassam s’ha instal·lat a la Cambra de Comerç, on han rebut ja la visita de centenars de famílies. La trobada es repetirà demà dijous al mateix lloc i en el mateix horari, de 5 de la tarda a 8 del vespre.

Foment Tàrrega s’encarrega d’organitzar l’acte en el marc de la seva campanya de dinamització comercial de festes. El programa també inclou els passeigs a bord del Trenet de Nadal, que recorre el centre de la ciutat. El vehicle surt de la plaça Major a les 11, 12, 13, 17, 18 i 19 hores. La proposta és gratuïta per a les persones menors de 10 anys mentre que la resta de passatgers han d’abonar 1 euro o bé 1 fomentí, la moneda bescanviable que Foment Tàrrega ha posat en circulació amb molt èxit.

La Regidoria de Promoció Econòmica s’ha sumat a la campanya donant-hi suport i promovent alhora altres activitats pròpies. Val a dir que el consistori també ha renovat l’arbre de Nadal de la plaça Major i ha assumit el cost del lloguer de l’enllumenat i del seu consum energètic.

Un cop els emissaris hagin recollit totes les cartes, faran arribar els desitjos dels infants a Ses Majestats, que arribaran a Tàrrega el divendres 5 de gener, a partir de les 7 de la tarda, encapçalant un espectacular seguici.

La Cavalcada de Reis sortirà de l’avinguda de Josep Trepat Galceran i continuarà per la plaça de Josep Pont i Creus, l’avinguda de Catalunya, la plaça del Carme, el carrer del Carme i la plaça Major, indret que es recupera com a punt final del recorregut. Melcior, Gaspar i Baltasar pronunciaran aquí els seus discursos i rebran la clau de la ciutat de mans de l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú.

Organitzat per la Comissió Cavalcada de BAT amb suport del consistori, l’esdeveniment també oferirà altres novetats: per primera vegada, obrirà la rua una patgessa reial mentre que Gyas Club i Estudi Dansa Tàrrega guarniran la desfilada amb creatives coreografies.

La Cavalcada de Reis estarà integrada per una desena de carrosses, una vintena de vehicles plens de joguines i les actuacions de les bandes musicals batBATuka, Aigua amb Gas (arribats des d’Amposta) i Orquestra Mediterranea. A més, les tres carrosses dels Reis estrenaran música i sons de l'Orient creats pel músic targarí Jordi Vila Cama.

La programació de Nadal a Tàrrega culminarà el diumenge 14 de gener amb el Concert de Reis en memòria del músic targarí Àngel Sans. El Teatre Ateneu acollirà a les 7 de la tarda una gran gala de valsos, polques i nadales interpretades per la Polifònica de l’Urgell acompanyades de l’Orquestra Simfònica i Cor Harmonia Ciutat de Calella.

  • Compartir a