Sou a: Inici / Notícies / Noves mesures per frenar la pandèmia: Es restringeixen les entrades i sortides dels municipis els caps de setmana · Se suspenen els actes culturals tret de museus i exposicions · El lliurament a domicili de la restauració s'allarga a les 23h

Noves mesures per frenar la pandèmia: Es restringeixen les entrades i sortides dels municipis els caps de setmana · Se suspenen els actes culturals tret de museus i exposicions · El lliurament a domicili de la restauració s'allarga a les 23h

Publicat el 29-10-2020
Excepcions de mobilitat per assistència sanitària d'urgència, anar a la farmàcia de guàrdia, desplaçament laboral amb certificat, atenció social inajornable a persones vulnerables,... · Continua el toc de queda de les 22h a les 6h · El comerç minorista pot romandre obert quan la superfície de venda sigui igual o inferior a 800 m2 i amb un 30% d'aforament · L'índex de risc de rebrot a Tàrrega se situa en 819,81

Última hora > Twitter @ajtarrega @RadioTarrega

A partir de la iniciativa de comunicar diàriament la resposta a les preguntes més freqüents plantejades al voltant de la pandèmia, la Generalitat de Catalunya actualitza apartats web per donar resposta a molts dubtes.

>> NOVES MESURES A PARTIR DEL DIVENDRES 30 D'OCTUBRE

> > Web FAQs de la Generalitat sobre la crisi de la pandèmia

> > Web de Salut amb indicadors epidemiològics

>> Web de la Generalitat sobre ajuts per pal·liar la crisi


🔴  Dades del dijous 29 d'octubre: L'índex de risc de rebrot baixa lleugerament al municipi de Tàrrega i se situa en 819,81. La taxa de velocitat de contagi baixa a 1,44. Tot i això, continuen sent valors molt alts. Si us plau, molta prudència i responsabilitat!

Noves mesures 29 Octubre 2020

· A partir del divendres 30 d'octubre, i per un període mínim de 15 dies, s'apliquen noves mesures de contenció per frenar la Covid-19: Es restringeix l'entrada i sortida de persones del territori de Catalunya. A més, durant els caps de setmana (des de les 6h de divendres fins a les 6h de dilluns) queda restringida l'entrada i sortida de cada terme municipal excepte per aquells desplaçaments adequadament justificats. El dissabte 31 d’octubre i el diumenge 1 de novembre es poden visitar els cementiris dins la mateixa comarca.

· Continuen prohibides les trobades de més de 6 persones tret que siguin de les “bombolles de convivència” 
(grup de persones que conviuen sota el mateix sostre).

· L’obertura al públic dels establiments i locals comercials detallistes queda condicionada a que tinguin una superfície de venda igual o inferior a 800 metres quadrats i que es redueixi al 30% l'aforament permès. Els grans centres comercials poden romandre oberts si ofereixen productes d’alimentació i begudes.

· Se suspenen les activitats de restauració si bé es permet la recollida a l’establiment i el lliurament a domicili (aquest últim s'amplia a les 23h)

· Se suspenen les activitats culturals en teatres, cinemes, auditoris o espais exteriors. També es tanquen els equipaments esportius. Els arxius, museus i sales d’exposicions, galeries d’art poen romandre oberts amb aforament limitat. L’accés a les biblioteques es limita a la recollida i lliurament de documents reservats pel préstec.

· Se suspenen les activitats de lleure infantil i juvenil, l’esport escolar i les activitats extraescolars que es realitzen fora de l’horari lectiu habitual. Es mantenen les extraescolars que organitzen els propis centres si aquestes es realitzen amb els grups estables de convivència de les activitats lectives.

TOC DE QUEDA
Continua el confinament nocturn i la prohibició de circulació entre les 22h i les 6h amb excepcions per assistència sanitària d'urgència, anar a la farmàcia de guàrdia, desplaçament laboral amb certificat, atenció social inajornable a persones vulnerables,...

Nova normalitat

· Mesures fiscals impulsades per l'Ajuntament de Tàrrega

· Ajuts i subvencions en el lloguer d'habitatges

· Ajuts de reactivació econòmica per a petites empreses concedits pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM)

· Mesures extraordinàries per a empreses i autònoms
Globalleida · PIMEC

També responem els vostres dubtes a l'Oficina d'Atenció Ciutadana:
Tel. 973 311 608 ·

  • Compartir a