Sou a: Inici / Notícies / Gisel Llobet Domingo, del grup municipal de Junts per Tàrrega, renuncia a l'acta de regidora

Gisel Llobet Domingo, del grup municipal de Junts per Tàrrega, renuncia a l'acta de regidora

Publicat el 27-12-2023
Els motius són "merament personals", segons un comunicat emès avui · L'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú agraeix la dedicació de Llobet al conjunt de la ciutadania · La renúncia es farà efectiva en la propera sessió del Ple

La regidora Gisel Llobet Domingo, del grup municipal de Junts per Tàrrega, ha presentat avui dimecres 27 de desembre la seva renúncia a l’acta de regidora de l’Ajuntament de Tàrrega. La renúncia es farà efectiva en el decurs de la propera sessió del Ple de la corporació, el mes de gener vinent.

Segons un comunicat emès pel grup municipal de Junts per Tàrrega, actualment a l'oposició, els motius que exposa Llobet són merament personals: “Deixo, per ara, la primera línia de la política municipal per atendre àmbits de la meva vida que actualment necessiten més atenció i es fa difícil la conciliació. Continuo dins el partit polític, continuaré treballant amb l’equip de Junts per Tàrrega i el nostre projecte. Deixo l’acta de regidora per no poder atendre degudament el compromís que vaig adquirir amb la senyora Perelló, a qui he d’agrair la seva confiança; l’equip de regidors de Junts per Tàrrega, a qui encoratjo a seguir treballant; i, en definitiva, els ciutadans de Tàrrega que van depositar en mi la seva confiança.”

L'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú ha expressat l'agraïment a Gisel Llobet Domingo per la seva dedicació al municipi de Tàrrega en qualitat de regidora tot desitjant-li molta sort en el futur. Llobet és edil de la Corporació Municipal de Tàrrega des de l'any 2019, quan va formar part de la llista electoral encapçalada per Rosa Maria Perelló.

  • Compartir a