Sou a: Inici / Notícies / COMUNICAT · Ivonne Pont renuncia com a regidora de l’Ajuntament de Tàrrega per motius personals

COMUNICAT · Ivonne Pont renuncia com a regidora de l’Ajuntament de Tàrrega per motius personals

Publicat el 05-10-2022
L’edil formava part del govern municipal com a regidora d’Urbanisme, Patrimoni, Memòria Històrica i Turisme, competències que seran assumides per l'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú · Emès un decret d'alcaldia retirant a Ivonne Pont les seves atribucions dins l’Equip de Govern així com les retribucions

Ivonne Pont, regidora del grup municipal d’ERC a l'Ajuntament de Tàrrega, ha comunicat la seva renúncia al càrrec. L’edil, que formava part del govern municipal com a regidora d’Urbanisme, Patrimoni, Memòria Històrica i Turisme, ha expressat que la dimissió obeeix a motius personals. L'Equip de Govern (ERC, CUP i PSC) respecta la decisió i agraeix la seva tasca esmerçada en el decurs del present mandat.

L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú ha signat avui el decret d’alcaldia retirant a Ivonne Pont les seves atribucions dins l’Equip de Govern així com les retribucions. Les competències d’Urbanisme, Patrimoni, Memòria Històrica i Turisme seran assumides provisionalment per l’alcaldessa. En aquest sentit, l’Equip de Govern referma la seva voluntat de continuar treballant en favor del municipi de Tàrrega, la ciutadania i el territori.

Així mateix, el grup municipal d’ERC ha anunciat que l’acta de regidor que queda vacant l’ocuparà José Luis Marín, el qual prendrà possessió del càrrec properament.

  • Compartir a