Sou a: Inici / Notícies / Millores de seguretat viària a les cruïlles de tres pobles del terme de Tàrrega

Millores de seguretat viària a les cruïlles de tres pobles del terme de Tàrrega

Publicat el 03-07-2018
Habilitació de noves illetes i carrils a les interseccions d’Altet (C-14), La Figuerosa i Riudovelles (L-310) · Acció impulsada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha dut a terme obres de millora de l’accessibilitat del trànsit a pobles del terme de Tàrrega. Es tracta d’Altet, La Figuerosa i Riudovelles, on s’ha procedit a modificar les interseccions construint noves illetes triangulars per a canalitzar la circulació de vehicles. També s’han habilitat nous carrils per a facilitar els girs. Els treballs suposen una millora significativa de la seguretat viària. Les cruïlles de La Figuerosa i Riudovelles corresponen a la carretera L-310 mentre que la d’Altet se situa a la C-14. La Generalitat de Catalunya és titular d’ambdós vials.

L’Ajuntament de Tàrrega havia reivindicat la necessitat d’actuar en aquestes cruïlles, ja que es tracta de punts negres molt transitats.

Pel que fa a Altet, a més, s’ha habilitat un doble encreuament que permetrà l’accés a un camí. La intervenció s’ha emmarcat en l’arranjament global de totes les cruïlles dels nuclis de població a la L-310 entre Tàrrega i Torrefeta i Florejacs, projecte al qual se sumà la intersecció d’Altet a la C-14.

  • Compartir a