Sou a: Inici / Notícies / El Ple de l'Ajuntament de Tàrrega celebra la darrera sessió del present mandat amb comiats i agraïments

El Ple de l'Ajuntament de Tàrrega celebra la darrera sessió del present mandat amb comiats i agraïments

Publicat el 14-06-2023
Un total de 7 regidors i regidores no continuaran a la nova Corporació Municipal sorgida de les eleccions del passat 28 de maig i que es constituirà dissabte vinent 17 de juny (12 del migdia)
El Ple de l'Ajuntament de Tàrrega celebra la darrera sessió del present mandat amb comiats i agraïments

Fotografia de grup del darrer Ple de Tàrrega corresponent al mandat municipal 2019-2023

L'Ajuntament de Tàrrega ha celebrat avui dimecres la darrera sessió del Ple corresponent al mandat 2019- 2023. Ha estat una convocatòria extraordinària per aprovar actes de sessions anteriors del Ple, la Junta de Govern Local i comissions informatives. D’altra banda, s’ha obert un torn de paraules per als regidors i regidores que no continuaran a l’arc consistorial.

En aquest sentit, s’han pronunciat emotives paraules de comiat i agraïment adreçades cap als companys de grup municipal, el conjunt del consistori, la família, la ciutadania,... I també s’han expressat especials reconeixements vers els treballadors municipals per la feina compartida al llarg dels anys. No ha faltat el desig de sort i encerts cap als membres del consistori que representaran el municipi durant els propers quatre anys.

Un total de 7 regidors i regidores deixaran de formar part de la Corporació Municipal a partir de dissabte vinent. En concret cessen en el càrrec Xavier Rossell-Aparicio i Assumpta Pijuan (ERC); Dani Esqué i Carlos Vílchez (CUP); Noèlia Soto (PSC); i Carles Pascual i Raül Palacios (Junts per Tàrrega).

D’altra banda, els regidors i regidores que continuaran són, segons es desprèn dels resultats de les Eleccions Locals del passat 28 de maig, Alba Pijuan Vallverdú, Núria Robert i José Luis Marín (ERC); Laia Recasens (CUP); Silveri Caro (PSC); i Rosa Maria Perelló, Gisel Llobet, Martí Pijuan, Marta Torre i Anna Maria Farré (Junts per Tàrrega).

La nova Corporació Municipal que es constituirà el dissabte 17 de juny, a les 12 del migdia, per tant, tindrà 7 cares noves: Emili Gilabert, Raül Arenas i Gabriel Lacambra (Junts per Tàrrega); Jordi Badias i Alba Castellana (ERC); i Miquel Nadal i Maria Teresa Arbonés (CUP). Val a dir que Gabriel Lacambra ja fou regidor anteriorment del 2007 al 2019, al llarg de tres mandats. En el decurs de la sessió extraordinària de dissabte, els regidors electes també procediran, a través de votació, a investir l’alcaldessa o l’alcalde per al nou mandat 2023 – 2027.

  • Compartir a