Sou a: Inici / Notícies / El temporal de vent i pluja s'allunya deixant una vintena d'incidències a Tàrrega

El temporal de vent i pluja s'allunya deixant una vintena d'incidències a Tàrrega

Publicat el 22-01-2020
El municipi registra ratxes de vent de fins a 85 km/h · Caiguda d'arbres, despreniments en façanes i talls del subministrament elèctric han estat les principals afectacions
El temporal de vent i pluja s'allunya deixant una vintena d'incidències a Tàrrega

Arbre caigut per la força del vent a la Plaça del Centenari · Foto: Ràdio Tàrrega

El temporal de vent i pluja que s'ha fet sentir a Tàrrega durant les últimes 48 hores s'allunya de les comarques de Lleida. A Tàrrega, el mal temps ha deixat una vintena d'incidències, sobretot a causa de les fortes ratxes de vent. En el decurs del dimarts 21 de gener, la Policia Local i la Brigada Municipal han fet una vintena d'actuacions per atendre la caiguda d'arbres i despreniments de façanes. Els Bombers han atès una quinzena de sortides, entre les quals destaca la retirada d'un arbre de grans dimensions al Carrer del Nord, vial que romangué tallat durant unes hores. El temporal Glòria, per tant, ha provocat a Tàrrega nombrosos danys materials si bé no s'han hagut de lamentat danys personals.

Segons l'observatori de la Ravaleta que gestiona Salvador Cos, a Tàrrega el vent ha arribat als 85 quilòmetres l'hora, amb la particularitat que el fort vent ha estat sostingut durant moltes hores del dia. També la pluja ha estat persistent i s'han recollit 5 litres aquesta nit i 29 durant el dia d'ahir. En total, durant aquest episodi s'han recollit 34 litres per metre quadrat. Una altra de les afectacions a conseqüència del temporal ha estat el tall de subministrament elèctric en bona part de la ciutat. La incidència ha afectat també els semàfors i la Policia Local ha hagut de regular el trànsit en algunes cruïlles.

  • Compartir a