Sou a: Inici / Notícies / Salut administra la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 a les dues residències de gent gran de Tàrrega

Salut administra la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 a les dues residències de gent gran de Tàrrega

Publicat el 28-01-2021
199 usuaris i professionals de la Residència de Gent Gran Sant Antoni i la Llar d’Avis El Carme s’immunitzaran de forma efectiva d’aquí a 10 dies

El Departament de Salut ha administrat avui dijous la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 a persones usuàries i professionals dels dos centres geriàtrics de Tàrrega: la Residència de Gent Gran Sant Antoni i la Llar d’Avis El Carme. La segona dosi ha arribat 21 després de la primera vacunació que va tenir lloc el passat 7 de gener. Ara s’ha d’esperar uns altres 10 dies perquè les persones vacunades s’immunitzin de forma efectiva. Personal sanitari desplaçat des de Lleida junt amb infermeres del CAP de Tàrrega s’han encarregat d’administrar el vaccí.

Ja quan arribà la primera dosi de la vacuna a Tàrrega, l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú qualificà el fet de “pas endavant esperançador per vèncer la pandèmia”. Avui, una vegada més, també ha expressat l’agraïment per la tasca del personal sanitari per administrar les vacunes. Al mateix temps, ha reiterat la crida a la població per no abaixar la guàrdia i continuar extremant les mesures de precaució per frenar la pandèmia.

Així, ja s’han administrat les dues dosis de la vacuna a 88 persones de la Llar d'Avis El Carme i a 111 de la Residència de Gent Gran Sant Antoni (entre usuaris i treballadors). Les residències geriàtriques reben el vaccí en cas de ser classificades com a verdes, o sigui, sense cap cas actual de Covid-19. Durant la jornada d’avui també s’ha vacunat amb la segona dosi el personal sanitari del CAP de Tàrrega. Val a recordar que la primera dosi també arribà el passat 15 de gener a les dues residències de l’Associació Alba de la capital de l’Urgell: la Llar Aleix i la Llar Alba.

  • Compartir a