Sou a: Inici / Notícies / Reunió de treball de l'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú amb el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín

Reunió de treball de l'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú amb el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín

Publicat el 27-06-2023
A la trobada s'han abordat projectes d’interès per al municipi i la recerca de subvencions que permetin tirar endavant inversions de futur · També han parlat sobre la millora del ferm de l'A-2 i la construcció del Centre d’Acollida i Protecció Internacional
Reunió de treball de l'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú amb el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín

Reunió de treball entre l'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú i el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín

L'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú, ha mantingut avui una reunió de treball a la Casa Consistorial amb el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín. La trobada s'ha emmarcat dins la ronda de contactes que Crespín concerta amb els alcaldes i alcaldesses de les capitals de comarca recentment investits arran de les darreres eleccions locals. Així, l'alcaldessa ha reiterat "la importància del treball coordinat entre l’Ajuntament de Tàrrega i la Subdelegació del Govern per poder fer realitat projectes en favor del territori durant aquest nou mandat".

Crespín i Pijuan han repassat qüestions d’interès per al municipi relacionades amb la prestació de serveis a la ciutadania així com amb la recerca de línies de subvenció que permetin tirar endavant projectes de futur. El subdelegat i l’alcaldessa han coincidit en la necessitat de fer seguiment d’aquells projectes en marxa que depenen del Govern central com la continuació del projecte de millora del ferm a l’A-2, "una acció de vital importància pel conjunt de municipis situats al voltant d’aquest eix viari que repercuteix en la millora de la mobilitat", ha afirmat Crespín.

També s'han abordat futures inversions que es podrien materialitzar a través de fons europeus Next Generation en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern. Entre els temes que figuren a l'agenda es manté el projecte de construcció a Tàrrega del Centre d’Acollida i Protecció Internacional (CAPI) que impulsa el Ministeri de Treball i Economia Social amb una inversió de 10 milions d’euros.

  • Compartir a