Sou a: Inici / Notícies / 'Viu l’Estiu! #targarinament', la nova campanya de Foment Tàrrega

'Viu l’Estiu! #targarinament', la nova campanya de Foment Tàrrega

Publicat el 08-07-2020
Sorteig setmanal de 500 euros per incetivar a dur a terme les seves compres a la ciutat · Amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega
'Viu l’Estiu! #targarinament', la nova campanya de Foment Tàrrega

Presentació a la Plaça dels Àlbers

L’associació de comerços i serveis de Tàrrega, Foment Tàrrega, ha presentat aquest dimecres 8 de juliol la campanya per aquest estiu 2020 què té per objectiu incentivar a la ciutadania a dur a terme les seves compres a la ciutat. Així, la campanya Viu l’Estiu! #targarinament, proposa realitzar una ruta pels diferents establiments de la ciutat amb l’objectiu d’aconseguir els segells necessaris per participar en el sorteig setmanal de 500 euros.

Una dinàmica de campanya pensada en la participació de tots els sectors que formen l’associació

Cada comprador/a, per poder participar en el sorteig setmanal del 500€ ha de fer la “ruta targarinament”. Aquesta consistirà a enganxar a la seva butlleta els 4 gomets (4 colors) que aconseguirà a través de les seves compres en els comerços associats. Cada sector serà un color i per tant els participants hauran d’haver fet la seva ruta com a mínim per 4 comerços de serveis tan variats com la restauració, l’estètica, la moda, l’electrònica o fins i tot altres com la salut, la formació o els concessionaris de cotxes. Els comerços associats repartiran més de 70.000 butlletes per participar en el sorteig.

Cada setmana, sorteig de 500 €

Del divendres 17 de juliol fins al divendres 11 de setembre es realitzarà un sorteig setmanal entre totes les butlletes que hagin aconseguit els 4 gomets. L’afortunat/da, rebre un premi de 500 € en xecs regal. Per tant, durant aquesta campanya es repartirà un total de 4.500 € en premis que revertiran directament entre els propis establiments associats.

La imatge de la campanya

Un element tan estimat com és el Seat 600 ha estat la icona escollida per aquesta campanya innovadora i fresca que pretén mostrar la possibilitat d’aconseguir tot el que necessites aquest estiu en un sol lloc: Tàrrega. La campanya d’estiu de Foment Tàrrega compta amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega. En la presentació de la campanya, l'alcadessa, Alba Pijuan, ha destacat que "el món del petit comerç necessita un cop de mà en aquests moments i campanyes com la de Foment Tàrrega són claus per reactivar el sector."


  • Compartir a