Sou a: Inici / Notícies / Tàrrega, un dels cent municipis catalans que rebran ajuts de la Unió Europea per instal·lar wifi en espais públics

Tàrrega, un dels cent municipis catalans que rebran ajuts de la Unió Europea per instal·lar wifi en espais públics

Publicat el 21-05-2019
La iniciativa WIFI4EU ha atorgat 15.000 euros de subvenció a la capital de l'Urgell per afavorir la connectivitat
Tàrrega, un dels cent municipis catalans que rebran ajuts de la Unió Europea per instal·lar wifi en espais públics

Nova app oficial de l'Ajuntament de Tàrrega, posada recentment en funcionament

Tàrrega és un dels cent municipis catalans que es beneficiaran de la nova línia d'ajuts "WiFi4EU" atorgats aquest any 2019 per la Unió Europea. La subvenció ascendeix a 15.000 euros, quantitat que es destinarà a finançar la instal·lació d'equips wifi en espais i edificis públics de titularitat municipalEl pressupost total d'aquesta convocatòria és de 51 milions d'euros, distribuïts entre 3.400 municipis europeus, i s'han rebut sol·licituds de tots els països que participen en el programa. A més de Tàrrega, a la comarca de l'Urgell també rebran ajuts les localitats de La Fuliola, Maldà, Nalec, Els Omells de na Gaia i Tornabous.

"El que volem és continuar interconnectant els europeus perquè puguin gaudir de tots els avantatges del mercat únic digital", ha declarat la comissària d'Economia i Societat Digitals, Mariya Gabriel, Gabriel. Per la seva part, l'alcaldessa Rosa Maria Perelló ha assenyalat que Tàrrega, acollint-se a la subvenció, potencia el desplegament de les noves tecnologies en benefici de l'activitat social i econòmica del municipi. 

La iniciativa WiFi4EU forma part de la revisió de la normativa de la UE sobre telecomunicacions, que inclourà més mesures per impulsar la competitivitat d'Europa i respondre a les creixents necessitats de connectivitat dels europeus.

  • Compartir a