Patrimoni, Memòria Històrica, FiraTàrrega, Recursos Humans i Comunicació

Cal concertar cita prèvia
973 311 608 (Casa Consistorial)
Plaça Major, 1 · (Casa Consistorial) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Patrimoni, Memòria Històrica, FiraTàrrega, Recursos Humans i Comunicació / Esdeveniments / FIRATÀRREGA · TERRITORI CREATIU: Assaig obert de LA CÓRCOLES amb l’espectacle 'CORENO'

FIRATÀRREGA · TERRITORI CREATIU: Assaig obert de LA CÓRCOLES amb l’espectacle 'CORENO'

Divendres 14 de juny · A les 7 de la tarda · Plaça dels Dipòsits
Quan 14/06/2024
de 19:00 a 20:00
On Plaça dels Dipòsits
Assistents Activitat gratuïta
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Els Assajos Oberts formen part del procés de creació de les peces seleccionades dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i, generalment, reflecteixen un estadi previ (o fins i tot inicial) de la versió definitiva de l'espectacle. L'assaig amb públic serveix a la companyia per "provar" la peça i compartir impressions amb els espectadors.

La Córcoles presenta un espectacle de funambulisme, equilibri sobre cable en altura, que vol humanitzar la disciplina, contemporanitzant el seu tractament des de l'emoció, el cos i el llenguatge universal del gest. Una proposta arriscada, íntima i delicada, amb un tractament teatral i plàstic, on prenen especial força el desafiament, la suggestió i la simbologia de les imatges. Inscripcions a www.firatarrega.cat.

PROPERAMENT

Dijous 20 de juny, a les 7 de la tarda, a la plaça del Carme
Assaig obert de FERRAN OROBITG amb l’espectacle OPIA
Creació hibrida que se centra en l'anàlisi de la mirada a l'espai públic, en les possibilitats relacionals que ofereix així com en les articulacions entre individus i amb la col·lectivitat. Intervencions coreogràfiques participatives que generen situacions per mirar l'entorn i ser mirats. Gratuït. Inscripcions a www.firatarrega.cat.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir a