Sou a: Inici / PISCINES MUNICIPALS · Tàrrega · Altet · Claravalls

PISCINES MUNICIPALS · Tàrrega · Altet · Claravalls

Adaptació de les instal·lacions a les mesures higièniques i sanitàries perquè gaudiu de les vostres estones de bany i sol amb seguretat · Entrades i abonaments per via telemàtica · A partir del dimecres 1 de juliol, sense restriccions de franges horàries

>> Entrades i abonaments a les piscines de Tàrrega <<

>> Entrades i abonaments a les piscines de Claravalls <<

>> Entrades i abonaments a les piscines d'Altet <<

Piscines Tàrrega 2020

Tàrrega eliminarà les franges horàries a les piscines municipals d’estiu a partir del dimecres 1 de juliol. La mesura respon als nous criteris de l’etapa de represa pel que fa a piscines recreatives, que ja no restringeix l’aforament en aquest tipus de recintes mentre es garanteixi la distància de seguretat entre les persones usuàries. Per tant, es podrà fer estada a les piscines de Tàrrega, Altet i Claravalls de les 10 del matí a les 8 del vespre a lliure disposició dels banyistes.

NOU DECRET D'ALCALDIA SOBRE LA GESTIÓ DE LES PISCINES MUNICIPALS D'ESTIU

El tràmit de compra d’entrades i abonaments a partir de l’1 de juliol continuarà fixat en franges horàries tot i que no s’aplicaran. Així mateix, les persones usuàries d’abonaments hauran de continuar reservant prèviament l’assistència. El consistori ha decidit no modificar el sistema informàtic cas que calgués reforçar de nou les mesures de seguretat contra la pandèmia durant les properes setmanes. D’altra banda, es mantindran els protocols de neteja i desinfecció de les instal·lacions tot i que sense desallotjar el recinte.

Així mateix, tal i com ja es fa des de l'inici de temporada el passat 20 de juny, es continuarà prenent la temperatura de les persones usuàries mitjançant termòmetres sense contacte; es mantindrà l’obligació de desinfectar-se les mans i el calçat en accedir a les instal·lacions; i no es podran utilitzar vestidors, guixetes, gandules i fonts d’aigua. A la zona de gespa s’han delimitat circuits de pas i zones individualitzades. En tot moment, s'ha de guardar la distància de seguretat amb terceres persones.

Piscines Tàrrega 2020

Els preus s’han mantingut en relació a l’any passat amb entrades entre 2 i 4 euros segons l’edat a més d’abonaments individuals i familiars. També es mantenen les tarifes reduïdes per a socis del Club Natació Tàrrega. Com a novetat, s’ofereixen preus reduïts per a persones amb discapacitat acreditada (entrada a 1 euro i abonament a 30 euros). Si requereix de persona i/o monitor acompanyant, també gaudirà del mateix descompteEls infants de fins a 3 anys poden accedir-hi de forma gratuïta. La temporada de bany es prolongarà fins al 6 de setembre. A Altet i Claravalls es tancarà una setmana abans, el 30 d’agost.

PREUS PISCINES TÀRREGA · ENTRADES I ABONAMENTS

NOVETAT! Tarifes reduïdes a les persones amb discapacitat acreditada (Entrada: 1€ · Abonament: 30€ ) i a l'acompanyant /monitor (Entrada: 1€ · Abonament: 30€)

Preus piscines Tàrrega

Preus abonaments piscines

IMPORTANT! Un cop adquirides les entrades i abonaments:

📲 Descarrega’t l’app 'Entrades Piscina' (disponible per a Android i iOS) i accedeix amb el teu e-mail d’usuari. Allà veuràs les entrades. Només has d’ensenyar-les quan accedeixis al recinte

📲 Si tens abonament, també has de reservar amb antelació indicant quin dia aniràs a la piscina (funció BESCANVI)

Piscina AltetPREUS PISCINES ALTET I CLARAVALLS
ENTRADES I ABONAMENTS

Preus piscines pobles

Piscines Claravalls

  • Compartir a