Promoció Econòmica, Treball, Governació, Seguretat i Turisme

De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 311 608
Plaça Major, 1 · (Casa Consistorial) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Promoció Econòmica, Treball, Governació, Seguretat i Turisme / Notícies / L’11è Mercat del Vehicle d’Ocasió de Tàrrega tanca amb elevada afluència de públic i una norantena de cotxes venuts

L’11è Mercat del Vehicle d’Ocasió de Tàrrega tanca amb elevada afluència de públic i una norantena de cotxes venuts

Publicat el 19-05-2024
L’esdeveniment, organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica i els expositors participants, ha registrat una alta demanda de models km 0 · Bon resultat i balanç satisfactori amb increment de vendes · Properament es realitzarà el sorteig de 2.000 euros entre tots els compradors
L’11è Mercat del Vehicle d’Ocasió de Tàrrega tanca amb elevada afluència de públic i una norantena de cotxes venuts

Públic visitant a l'11è Mercat del Vehicle d'Ocasió de Tàrrega, el diumenge al matí al Parc Esportiu

Tàrrega tanca avui diumenge el seu 11è Mercat del Vehicle d’Ocasió amb un balanç molt satisfactori. L’elevada afluència de públic s’ha traduït en un increment del volum de negoci ja que s’hi ha venut una norantena de cotxes, vint més que en l’anterior edició. D’altra banda, els expositors participants estimen que tancaran més operacions de compravenda els propers dies arran dels contactes realitzats durant el cap de setmana.

Cartell de l'11è Mercat del Vehicle d'OcasióLa regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert, ha destacat “el bon resultat i l’augment significatiu de vendes, fet que certifica Tàrrega com un dels mercats referents del sector de l'automoció a les terres de Lleida”. Robert ha assenyalat que la principal demanda d’enguany s’ha centrat en els vehicles de km 0. La regidora ha agraït una vegada més el suport del públic i en especial dels concessionaris, que són coorganitzadors del certamen.

Val a dir que l’esdeveniment s’ha avançat una setmana en el calendari en relació a les dates habituals per ajustar-se a altres cites del territori i potenciar la presència de visitants. En total, l’11è Mercat del Vehicle d’Ocasió ha ocupat 4.000 metres quadrats d’exposició amb 18 expositors de Tàrrega, Arbeca, Artesa de Segre, Balaguer i Lleida (xifra rècord de participació).

Des del passat divendres s’hi han exposat 400 models seminous, de gerència i quilòmetre 0 amb oportunitats per a totes les butxaques, des de les opcions més econòmiques (2.500 euros) fins a les de gamma alta (82.900 euros). No hi han faltat els SUV i les furgonetes a més dels híbrids i elèctrics per afavorir el respecte al medi ambient. D’altra banda, durant els propers dies es procedirà a fer el sorteig del premi de 2.000 euros entre tots els compradors.

  • Compartir a