Promoció Econòmica, Treball, Governació, Seguretat i Turisme

De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 311 608
Plaça Major, 1 · (Casa Consistorial) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Promoció Econòmica, Treball, Governació, Seguretat i Turisme / Notícies / Tàrrega participa a la Xarxa de Barris Antics per donar suport al comerç local i atreure visitants a la ciutat

Tàrrega participa a la Xarxa de Barris Antics per donar suport al comerç local i atreure visitants a la ciutat

Publicat el 18-06-2024
És un dels 28 municipis organitzadors de la campanya “Compra i descobreix Catalunya”, que es durà a terme durant tot el juny · Els clients dels 78 establiments targarins que hi donen suport entraran en el sorteig de 28 experiències en alguna de les poblacions participants
Tàrrega participa a la Xarxa de Barris Antics per donar suport al comerç local i atreure visitants a la ciutat

Material promocional de la campanya

L’Ajuntament de Tàrrega, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme, participarà per segona vegada a la Xarxa de Barris Antics per donar suport al comerç local i alhora atreure visitants a la ciutat. Així, la capital de l’Urgell impulsa la campanya “Compra i descobreix Catalunya’’, que s’ha posat en marxa aquest mes de juny i que s’allargarà durant tot el mes en 28 poblacions d’arreu del país.

Tots aquests municipis agrupats ofereixen a la ciutadania un miler d’experiències turístic-culturals per a dues persones amb l’objectiu d’atreure visitants d’altres indrets de la geografia catalana. Segons ha explicat la regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Núria Robert, “ens hem tornat a adherir a la iniciativa perquè és un excel·lent exemple de treball en xarxa entre administracions a favor del nostre teixit comercial’’.

Participació de 78 establiments de Tàrrega

La convocatòria, a través de la qual les àrees de Promoció Econòmica i Turisme repartiran més de 3.100 euros en premis, compta amb la complicitat de 78 comerços i establiments de restauració de Tàrrega. Durant tot el mes de juny, les persones que comprin a les  botigues i restaurants adherits participaran en el sorteig de 28 experiències per a dues persones que els permetran visitar alguna de les poblacions que participen en la 14a edició de “Compra i descobreix Catalunya”. El sorteig tindrà lloc el proper 3 de juliol. Cada municipi també repartirà un premi addicional adreçat a comerciants. El llistat de premis complet es pot consultar a la pàgina web xarxabarris.cat.

Dinàmica de la campanya

Durant el mes de juny, les persones que comprin en algun dels més de 1.600 establiments de tot Catalunya adherits a la campanya podran participar en el sorteig de fins a 812 premis per a dues persones per visitar els 28 municipis organitzadors. Per fer-ho, hauran d’omplir amb les seves dades personals les butlletes que se’ls lliuraran en pagar la seva compra i dipositar-les a l’urna que s’instal·larà a la cruïlla dels carrers del Carme i Santa Anna en horari comercial.

  • Compartir a