Promoció Econòmica, Treball, Governació, Seguretat i Turisme

De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 311 608
Plaça Major, 1 · (Casa Consistorial) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Promoció Econòmica, Treball, Governació, Seguretat i Turisme / Què és el PECT - Motors Segarra & Garrigues?

Què és el PECT - Motors Segarra & Garrigues?

Projecte d'Especialització i Competitivat Territorial · Creixement econòmic al territori Segarra-Garrigues, impulsat per la innovació als nous regadius i la promoció de la cooperació vertical amb agroindústries · Projecte cofinançat per PO FEDER 2014 - 2020, Generalitat de Catalunya i Diputació de Lleida

PECT Cartell

 

DESCOBRIU EN UNA PRESENTACIÓ VISUAL EL PECT MOTORS SEGARRA & GARRIGUES, FENT CLIC AQUÍ

 

Ajuntament de Tàrrega
Ens coordinador del PECT Motors Segarra & Garrigues

PECT Roll UpL’Ajuntament de Tàrrega actua com a ens coordinador del PECT Motors Segarra & Garrigues, en les tasques de coordinació, gestió i seguiment. L’operació asegura la correcta execució del PECT i el compliment de les diferents actuacions per part dels socis, assegurant que es generen les sinèrgies i col.laboracions entre ells i que també està alineat amb els objectius estratègics i operatius propis, amb la RIS3CAT i amb els objectius específics seleccionats del PO FEDER 2014 - 2020.

Així doncs, l’Ajuntament de Tàrrega exerceix de representant del projecte segons els drets i deures especificats a la convocatoria amb les funcions següents:

  • Gestió del projecte
  • Coordinació d’operacions
  • Justificació técnica i econòmica
  • Comunicació del projecte
  • Secretaria dels òrgans de govern i participació del PECT

L’Ajuntament de Tàrrega compta amb un ampli equip humà que inclou 25 titulats mitjans i superiors que hi desenvolupen funcions tècniques i és, sens dubte, l’entitat idònia per a coordinar aquest PECT, que compta amb el cofinançament del PO FEDER de Catalunya 2014-2020 i per a participar-hi posant a l’abast de la ciutadania, de les empreses i de les entitats, nous i valuosos elements de desenvolupament territorial.

La ciutat de Tàrrega, capital de l'Urgell, és un centre comercial i de serveis destacat de l'àrea oriental de les terres de Ponent, però també és la capital del sistema del regadiu Segarra-Garrigues, on hi ha les seus de:

  • Comunitat General de Regants del Segarra-Garrigues
  • Empresa ASG SA ( Aigües del Segarra- Garrigues )
  • Infraestructures.cat
  • Oficina del Regant

L'Ajuntament de Tàrrega, des de fa anys, crea els entorns adequats pel desenvolupament de les indústries. Així, hi destaquen les metal·lúrgiques i agroalimentàries, les del sector tèxtil, la construcció, els productes químics i les motllures. També des de l’Ajuntament s’impulsa el sector de serveis convertit en la principal activitat econòmica de la ciutat. En l'activitat cultural de la ciutat destaca sobretot la Fira de Teatre al Carrer – Fira Tàrrega, màxim altaveu de projecció de la localitat en l'àmbit nacional i internacional.

Notícia sobre la presentació del PECT (4 desembre 2018)

Notícia sobre el conveni signat amb la Diputació de Lleida per impulsar el PECT (setembre 2020)

Notícia sobre la reunió de les entitats signants del Conveni de la vinya en regadiu (15 juny 2022)

  • Compartir a