Promoció Econòmica, Treball, Governació, Seguretat i Turisme

De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 311 608
Plaça Major, 1 · (Casa Consistorial) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Promoció Econòmica, Treball, Governació, Seguretat i Turisme / Serveis a empreses i emprenedoria

Serveis a empreses i emprenedoria

Donem suport al sector empresarial i a la iniciativa emprenedora de la ciutat de Tàrrega i comarca · Des de l'àrea de Promoció Econòmica gestionem també el CEI Tàrrega - Centre d'empreses Innovadores

CATÀLEG DE SERVEIS

>>ÚLTIMES NOTÍCIES<<PUNT D'ATENCIÓ GLOBAL LLEIDABanner Punt de facilitació empresarial

Des de l'àrea de Promoció Econòmica tenim com a objectiu facilitar tant el creixement i consolidació d'empreses ja establertes al nostre municipi, com el foment de la iniciativa emprenedora. Per aquest motiu oferim els següents serveis:

 • Assessorem les empreses pel que fa a la viabilitat dels seus plans de negoci.
 • Donem suport a emprenedors i empreses establertes en el desenvolupament dels seus plans de negoci utilitzant eines àgils com el Business Model Canvas o el model SCOPE. 
 • Orientem les empreses i emprenedors sobre fonts de finançament, ajuts i subvencions i els guiem en el seu procés de sol·licitud.
 • Formem en competències clau útils per a la gestió d'empreses, l'emprenedoria i la gestió d'equips entre d'altres i també informem les empreses sobre programes i plans de formació o d'inserció laboral d'altres institucions públiques. 

Com sol·licitar cita al punt  GLOBAL LLEIDA  de facilitació empresarial?

Fent un correu electrònic a promocioeconomica@tarrega.cat a l'Atenció de Carles Domingo i indicant com a assumpte - Sol·licitar cita Punt Global Lleida.

LLOGUER D'ESPAIS A EMPRESES INNOVADORES

Banner Informatiu CEI Tàrrega

L'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tàrrega, coordinem també el Centre d'Empreses Innovadores - CEI Tàrrega; situat a la nau 19 de l'antiga fàbrica de maquinària agrícola Josep Trepat. 

El CEI Tàrrega posa a disposició de les empreses innovadores de la comarca lloguer de mòduls "d'oficines" a preus assequibles. Les empreses que formin part del viver d'empreses, a més, podran accedir a la utilització de les sales de reunions, conferències i convencions amb els seus equipaments, així com dels espais comuns. 

VEURE ELS ESPAIS DEL CEI TÀRREGA CAL TREPAT NAU 19

A qui va dirigit el lloguer de mòduls d'oficina?

 • Empreses innovadores amb menys de 2 anys d'antiguitat
 • Empreses establertes de fa més de 2 anys i que tenen l'objectiu d'instal·lar-se al CEI Tàrrega amb la intenció d'afavorir el llançament d'un nou producte o servei que pugui ser considerat com a innovador

Què cal fer per sol·licitar l'espai? 

 1. Omplir el formulari de sol·licitud.
 2. Disposar d'un pla d'empresa o un pla de llançament de nous productes o serveis
 3. Enviar una instància genèrica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Tàrrega adjuntant-hi el formulari i el pla de negoci o de llançament de nous productes o serveix.
 4. Quan obrim convocatòria, la Comissió de seguiment del viver d'empreses avaluarà totes les candidatures presentades i donarem resposta a totes les instàncies presentades (Propera convocatòria: xxx 2023). 

IMPORTANT: Podeu consultar el reglament complet del CEI Tàrrega aquí

CICLES DE FORMACIONS DIRIGIDES AL SECTOR EMPRESARIAL

Banner genèric cicles de formacions CEI

Organitzem diversos cicles formatius al llarg de l'any dirigits al sector empresarial i emprenedor de la comarca. L'objectiu d'aquests cicles formatius és fomentar competències relacionades amb l'emprenedoria, la innovació i gestió empresarial i el lideratge d'equips entre d'altres. 

Si voleu rebre informació de les properes formacions i estar al dia de les activitats organitzades des de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tàrrega, doneu-vos d'alta al nostre butlletí clicant aquí. 

També us pot interessar...

Botó web tramits seu electronica Botó web tramits seu electronica

Amb el suport de:

Logo Consell Comarcal Logo Global Lleida Logo Diputació Promoció Economica Logo Diputació Lleida Logo SOC Logo Generalitat Logo SEPE
 • Compartir a