Promoció Econòmica, Treball, Governació, Seguretat i Turisme

De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 311 608
Plaça Major, 1 · (Casa Consistorial) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Promoció Econòmica, Treball, Governació, Seguretat i Turisme / Serveis a empreses i emprenedoria

Serveis a empreses i emprenedoria

Donem suport al sector empresarial i a la iniciativa emprenedora de la ciutat de Tàrrega i comarca · Des de l'àrea de Promoció Econòmica gestionem també el CEI Tàrrega - Centre d'empreses Innovadores

CONSULTEU EL NOSTRE CATÀLEG DE SERVEIS

Banner Punt de facilitació empresarial

Des de l'àrea de Promoció Econòmica tenim com a objectiu facilitar tant el creixement i consolidació d'empreses ja establertes al nostre municipi, com el foment de la iniciativa emprenedora. Per aquest motiu oferim els següents serveis:i.

  • Donem suport a emprenedors i empreses establertes en el desenvolupament dels seus plans de negoci utilitzant eines àgils com el Business Model Canvas o el model SCOPE. 
  • Assessorem les empreses pel que fa a la viabilitat dels seus plans de negoc
  • Orientem les empreses i emprenedors sobre fonts de finançament, ajuts i subvencions i els guiem en el seu procés de sol·licitud.
  • Formem en competències clau útils per a la gestió d'empreses, l'emprenedoria i la gestió d'equips entre d'altres i també informem les empreses sobre programes i plans de formació o d'inserció laboral d'altres institucions públiques. 

Teniu un projecte d'emprenedoria? Si voleu rebre assessorament per posar-lo en marxa, doneu-vos d'alta al següent formulari.

Instruccions:

1. Si heu format part de la borsa de treball o algun altre servei de La Solana, molt probalbement ja teniu un perfil creat. En aquest cas cal que inicieu sessió i marqueu la casella Vull Empendre. 

2. Si no teniu usuari i contrasenya, cal que feu un nou registre. Si voleu rebre assessorament per al vostre projecte, cal que marqueu la casella: Vull emprendre.

CONSULTEU ELS SERVEIS DEL CEI CAL TREPAT DE TÀRREGA

Assessorament en transformació digitatl. Pun Aceler Pyme rural. 

Banner Acelera Pyme

Servei enfocat a empreses i persones professionals i i emprenedores per assessorar i resoldre dubtes en relació als processos de transformació digital a les empreses.

Subvencions en contractació 

banner30plus

CICLES DE FORMACIONS DIRIGIDES AL SECTOR EMPRESARIAL

Banner genèric cicles de formacions CEI

Organitzem diversos cicles formatius al llarg de l'any dirigits al sector empresarial i emprenedor de la comarca. L'objectiu d'aquests cicles formatius és fomentar competències relacionades amb l'emprenedoria, la innovació i gestió empresarial i el lideratge d'equips entre d'altres.

>>ÚLTIMES NOTÍCIES<<

També us pot interessar...

Botó web tramits seu electronica Botó web tramits seu electronica

Amb el suport de:

Logo Consell Comarcal Logo Global Lleida Logo Diputació Promoció Economica Logo Diputació Lleida Logo SOC Logo Generalitat Logo SEPE
  • Compartir a